Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nové štítky na Topreality.sk - študentský prenájom

Napísal admin, 25.09.2015

Vrámci možnosti pridávania štítkov k zákazkám na portáli topreality.sk (viď článok http://clanky.topreality.sk/stitky-nova-funkcia-na-topreality-sk-272.html) bol pridaný tzv. študentský prenájom, vrámci ktorého môžete upresniť, ak ponúkate iba jednu miestnosť či posteľ.

Umožní to zjednodušenie vyhľadávania všetkým, ktorí hľadajú takúto formu prenájmu, ako je naznačené v názve hlavne študentom (samozrejme nielen im).

Pri pridaní či editácii zákazky stačí ak zadáte kľúčové slovo "izba" či "posteľ" a systém Vám zobrazí tieto možnosti.

Zdroj: www.topreality.sk

Následne sa bežnému užívateľovi zobrazia vo vyhľadávači, pokiaľ sa tieto štítky v daných kategóriach nachádzajú.

Zdroj: www.topreality.sk

Zdroj: www.topreality.sk

Užívatelia, ktorí využívajú systém realsoft.sk toto zadávajú priamo cez neho.

Zdroj: www.topreality.sk