Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nové obchodné centrum v Žiari nad Hronom

Napísal Róbert Bosák, 23.02.2023

Na Pohroní pribudne nové nákupné stredisko. Obchodné centrum s predajnou plochou takmer 3000 m² postavia na Ulici SNP v Žiari nad Hronom. Výstavba komplexu by mala začať v 2. kvartáli tohto roka. 

 

S projektom nového obchodného centra v Žiari nad Hronom prišla spoločnosť ARDIS ZH. Jej cieľom je postaviť na Ulici SNP 1-podlažné nákupné stredisko s niekoľkými obchodnými prevádzkami. Celková predajná plocha dosiahne 2980 m². Nákupný komplex sa vybuduje na nezastavaných pozemkoch, ktoré boli doposiaľ zapísané ako orná pôda.

Žiar nad Hronom, Zdroj: ziar.sk

 

Vyše 100 parkovacích plôch

 

Projekt nákupného centra s viacerými menšími obchodnými prevádzkami ráta aj s realizáciou externých plôch a obslužných komunikácií. Ich súčasťou bude aj prístupová cesta napojená na Ulicu SNP. Chýbať nebudú ani parkovacie plochy pre zamestnancov aj návštevníkov centra. V jeho areáli vznikne takmer 130 parkovacích miest. 6 z nich bude bezbariérových.

 

Centrum otvoria budúci rok

 

Realizácia projektu má začať v 1. polovici roka. Ako termín zahájenia výstavby sa uvádza 2. kvartál 2023. Presnejší plánovaný termín ukončenia realizácie a následnej kolaudácie zatiaľ nie je známy. Investori by chceli mať projekt dokončený v 1. polovici budúceho roka. Jeho realizácia prinesie zhruba 50 pracovných pozícií v oblasti predaja a administratívy.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: ziar.sk