Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nová predajňa Decathlon v Žiline otvorená

Napísal Róbert Bosák, 05.06.2018

Fanúšikovia športu zo Žiliny a jej najbližšieho okolia majú od piatku ďalšiu príležitosť, kde si zadovážiť značkové športové pomôcky. V nákupnom centre Atrium Dubeň totiž otvorili novú prevádzku spoločnosti Decathlon.

 

Jeden z najúspešnejších hráčov pôsobiacich v oblasti predaja športových pomôcok to zrejme s expanziou na našom trhu myslí vážne. Po tom, čo v piatok v spomínanom nákupnom centre otvorili ďalšiu kamennú predajňu značky Decathlon, tvorí tunajšiu sieť jeho prevádzok už 7 obchodov. To ale stále nie je koniec jej expanzie a možno už budúci rok budeme nakupovať pod strechou Decathlonu v ďalších mestách.

Zdroj: www.decathlon.sk 


5 miest, 7 kamenných predajní

 

Príbeh značky Decathlon sa u nás začal písať v roku 2015, kedy sa v novej bratislavskej časti Bory otvorila prvá prevádzka. Krátko na to pribudli ešte 2 obchody, jeden v Bratislave a jeden  v Košiciach, ktoré uzavreli súčasný zoznam predajní situovaných v tzv. samostatných boxoch. Následne sa francúzske vedenie zameralo na otváranie predajní v nákupných centrách, čoho príkladom je aj najnovší obchod v Žiline.

Zdroj: www.glassdoor.com


Ďalšie predajne Decathlon u nás:

 

- Bory (Bratislava)

- Pharos (Bratislava)

- pri OC Cassovia (Košice)

- Eurovea (Bratislava)

- OC Galéria (Trnava)

- SC Europa (Banská Bystrica)

Zdroj: www.europasc.sk 


Expanzia značky bude pokračovať

 

Otvorením žilinskej predajne sa expanzia siete u nás ani zďaleka nekončí. Aspoň nie podľa opakovaných vyhlásení vedenia, ktoré prízvukuje, že momentálny zoznam prevádzkovaných predajní tvorí len polovicu toho, čo bolo už pri príchode na tunajší trh v pláne. Najbližšie by mohli pribudnúť predajne v Prešove, Poprade či Martine, kde sa aktuálne dá hovoriť o potrebe zaplnenia diery na trhu so športovými potrebami.

Zdroj: www.youtube.com 


Ak sa podarí vedeniu značky Decathlon naplniť svoje plány, výhody z toho nebudú mať iba spotrebitelia. Do hry sa dostanú ďalšie desiatky pracovných miest, ktoré by mohli vzniknúť už  v najbližších rokoch. Aj to by malo prispieť k tomu, že Decathlon spečatí svoju pozíciu jednotky v odvetví predaja športových potrieb na našom trhu.   

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.savonanews.it, www.decathlon.sk, www.glassdoor.com, www.europasc.sk, www.youtube.com