Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Noc architektúry zajtra oslavuje jubilejný 10.ročník

Napísal Róbert Bosák, 17.02.2016

Priaznivcov architektúry určite poteší každá príležitosť, pri ktorej sa môžu oboznámiť s tajomstvom vzniku nových budov. Jedna taká sa im ponúka hneď zajtra v hlavnom meste, kde bude prebiehať Noc architektúry.

 

Obyvatelia Bratislavy a najbližšieho okolia môžu zajtra zavítať na výnimočné podujatie Noc Architektúry. Jeho cieľom je priblížiť verejnosti nápady mladých študentov pripravujúcich sa na povolanie architekta, ktorí tak budú už po niekoľkýkrát prezentovať svoju prácu pred širším publikom. Ide o jubilejný 10.ročník, ktorý by mal nadviazať na myšlienku predošlých rokov a opäť ukázať, že na Slovensku rastie nová generácia šikovných architektov.  

 

Šanca pre budúcich architektov

 

Už minulé ročníky tohto podujatia dokázali, že študenti architektúry majú stále čo ponúknuť a práca niektorých by sa nestratila ani medzi skúsenými profíkmi. Očakávania tohtoročnej akcie nie sú o nič menšie a mladí architekti by mali po roku opäť ukázať svoj potenciál, čo im pridá na sebavedomí a možno pomôže aj s naštartovaním úspešnej kariéry. Každopádne, Noc architektúry je pre každého účastníka obrovskou šancou, ktorú môže využiť.

Zdroj: www.shiz.sk


To najlepšie z práce študentov

 

Rozvoj architektúry na Slovensku prebieha na viacerých úrovniach a vytváranie priestoru pre študentov je takisto vhodnou formou ako prispieť k jej napredovaniu. Tí nečakajú na zázrak a možnosť podeliť sa so svojimi kreatívnymi nápadmi radi využijú. Fakulta architektúry v Bratislave na Námestí Slobody tak ponúkne pestrú výstavu tých najlepších študentských návrhov spracovaných v poslednom období.

 

Organizátori pripravili bohatý program

 

Keďže podujatie má pozitívnu odozvu aj v radoch verejnosti a na prácu študentov sú zvedaví mnohí ľudia mimo školy, príprava udalosti vyžaduje istú úroveň. Tej by mal pomôcť bohatý sprievodný program, ktorý návštevníkov naladí na správnu notu, na základe čoho si odnesú pekný zážitok. Prednášku a prezentáciu projektov doplní aj výstava podporená zaujímavým hudobným programom, takže o zábavu bude postarané. Po skončení udalosti sa samozrejme nejde spať a pokračuje sa na afterparty.

 

Začiatok programu : 17:00, 18.február

Miesto konania :  Fakulta architektúry STU, Námestie Slobody, Bratislava

Hlavná téma : Ako učiť architektúru  

Štart afterparty : 22:00, Nu Spirit Club

Zdroj: www.shiz.sk

                                         

Spojenie prehliadky a prezentácie študentských návrhov s pripravovanou nočnou afterparty je tou najlepšou pozvánkou pre všetkých, ktorí sú v danej oblasti nejak zainteresovaní. Aj keď nejde o žiadny medzinárodne uznávaný festival, pre budúcich architektov je to príležitosť ako sa prezentovať v tom najlepšom svetle, takže každá forma podpory im pomôže pri rozbiehaní kariéry. Možno sa vám za to v budúcnosti odmenia výnimočným projektom domu, v ktorom budete žiť šťastne a spokojne.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : shiz.sk