Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nezvyčajný projekt domu v rodinnej zástavbe

Napísal Atlas, 26.05.2017

Človek sa za svoj život stretne s nemalým množstvom architektonických skvostov. Niektoré upútajú viac, iné zasa menej. Unikátnosť, akou zaujal projekt architekta Eldinga Oscarsona Vás pri prechádzke touto malou švédskou uličkou v meste Landskrona prinúti zastať a obdivovať jeho počin.

Celý projekt je zasadený do malého priestoru širokého len 5 metrov rodinnej zástavby existujúcich rodinných domov. Rodinný domček tak disponuje obytnou plochou 75 m2. Súčasná zástavba domov sa vyznačuje svojou nejednotvárnosťou, rôznofarebnosťou a nejednotnosťou rozmerov. Túto sa rozhodol Elding pri návrhu projektu dodržať, no voľbou strohého dizajnu vytvoril kontrast, ktorý vyzdvihuje krásu okolitých budov.

Zdroj: archdaily.com

Zdroj: archdaily.com

Nakoľko skromný priestor medzi dvoma existujúcimi budovami nedovoloval veľký rozmach, Elding sa rozhodol potiahnuť svoj projekt do výšky. Vytvoril tak budovu s troma poschodiami s veľkorysým a otvoreným priestorom. Nájdete tu kuchyňu, jedáleň, spáľňu, knižnicu, spáľňu, kúpeľňu či dokonca terasu na najvyššom poschodí

Zdroj: archdaily.com

Zdroj: archdaily.com

Zdroj: archdaily.com

Cieľom pri tvorbe tohto projektu bolo aj napriek malému priestoru vytvoriť domov, ktorý poskytuje plnohodnotný a vzdušný priestor na bývanie. Svojou kompozíciou je dom presvetlený zo všetkých svetových strán a poskytuju pohľad skrz celú budovu či už pri pohľade z ulice, zo záhrady alebo zo strechy domu.

Zdroj: archdaily.com

Zdroj: archdaily.com

zdroj: archdaily.com

Nezvyčajný projekt domu v rodinnej zástavbe