Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nehnuteľný majetok dvoch najmocnejších prezidentov

Napísal Róbert Bosák, 08.05.2017

Dvoch najsilnejších mužov sveta nespája len moc, vplyv a možnosť rozhodovať o osude planéty. V. Putin aj D. Trump sa môžu pochváliť pestrým majetkom, ktorého súčasťou je niekoľko cenných nehnuteľností.

 

Kým jeden časť svojho majetku poctivo ukrýva, druhý v snahe získať ešte väčšiu prestíž rád nadhodnocuje jeho rozsah. Oboch však spája fakt, že vlastnia pár atraktívnych nehnuteľností s miliónovou hodnotou. Možno aj preto si lídri Ruska a USA tak dobre  rozumejú, veď ktovie či okrem politických záležitostí nekujú aj nejaké plány na úspešný realitný biznis.

Zdroj: financnytrh.com

 

Putin – šéf Kremľa vraj tají paláce a apartmány

 

Podľa oficiálnych údajov sa ruský prezident netopí v takom majetku ako to predpokladajú viaceré svetové médiá. Tie hovoria o  200-miliardovom imaní, ktorého súčasťou je okolo 20 nehnuteľností. Medzi nimi má byť aj luxusná rezidencia v oblasti Krasnodar, ktorá pripomína skôr zámok, a viacero prepychových apartmánov v rôznych kútoch krajiny.

Zdroj: thedailybeast.com

 

Údajne najcennejšia Putinova nehnuteľnosť

 

Palác v Krasnodare – Kremeľ popiera akékoľvek informácie poukazujúce na spojenie tohto prepychového sídla s Putinom. Pravda sa hľadá ťažko, nás však viac ako pravé meno majiteľa zaujíma vzhľad a charakter tohto zámockého objektu.

Zdroj: freshmagazin.eu

 

Trump – excentrický prezident a jeho miliónové budovy


Pre Donalda Trumpa je pobyt v Bielom dome iba čerešničkou na torte. Ako úspešný realitný magnát si počas svojej kariéry obohatil majetok viacerými cennými nehnuteľnosťami. Či už ide o vily, výškové budovy alebo apartmány v lukratívnych veľkomestských štvrtiach, je toho dosť, čo americkému prezidentovi vynieslo podstatne viac peňazí ako prezidentská funkcia.

Zdroj: noellefloyd.com

 

Niektoré z Trumpových nehnuteľností:

 

Mar-a-Lago Club (Palm Beach) – Ide vôbec o prvú nehnuteľnosť, ktorú súčasný americký prezident kúpil. Už v 80.rokoch stála vyše 4 milióny dolárov, no jej cena nebola vzhľadom na lokalitu a 126 interiérových miestností až taká prehnaná.

Zdroj: pursuitist.com

 

Trump Taj Mahal (Atlantic City) – Ďalšia z lukratívnych nehnuteľností, ktorá drží Trumpov majetok vo vysokých číslach. Ubytovacie zariadenie v najvyššom štandarde ponúka klientom prvotriedne služby, kasíno, wellness aj obrovské konferenčné miestnosti.

Zdroj: wikipedia.org

 

Trump Park Avenue (New York) – 32-poschodová veža siahajúca do výšky 107 metrov patrí k výškovým dominantám svojej štvrte. Napriek vysokej hodnote sa táto budova neradí medzi to najlepšie, čo Trump vlastní.

Zdroj: tripadvisor.com

 

Trump Winery (Charlottesville) – Za pozornosť určite stojí Trump Winery z amerického štátu Virginia. Ide o hotel s vínnou pivnicou, ktorá nesie meno po svojom majiteľovi, pričom ako jediná v krajine sa môže pochváliť pomenovaním po prezidentovi.

Zdroj: tripadvisor.com

 

Mať reálny obraz o Putinovom a Trumpovom nehnuteľnom majetku sa nám pri týchto dvoch mužoch veľmi nepodarí. Jeden sa hrá na príliš skromného, druhý má tendencie preceňovať svoje možnosti. Napriek tomu je jasné, že obaja muži sú aktuálne nielen najvplyvnejšími, ale rovnako aj najbohatšími prezidentmi na svete.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : freshmagazine.eu, financnytrh.com, thedailybeast.com, noellefloyd.com, pursuitist.com, wikipedia.org, tripadvisor.com