Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nedostal výplatu, zdemoloval 5 domov

Napísal Róbert Bosák, 18.08.2018

Prípady, pri ktorých ľudia dokážu pod vplyvom emócií spraviť to, čo neskôr ľutujú, sa dejú denne po celom svete. Niekedy si to odnesú ľudia, inokedy iba stavby. Niekoľko ich bolo v dôsledku zlyhania ľudského faktora pred pár dňami zdemolovaných v Anglicku.

 

Daniel Neagu je momentálne zrejme najznámejším stavbárom na svete. Bohužiaľ, pozornosť si nezískal žiadnym hrdinským činom ani dosiahnutým úspechom, skôr naopak. Jeho zúfalý krok spred niekoľkých dní totiž skončil (našťastie iba) obrovskými škodami a zničením práce viacerých kolegov, ktorí sa pri výstavbe zničených domov nadreli celkom zbytočne.

 

Nedostal výplatu, tak sa naštval a začal demolovať

 

Vyčíňanie rumunského stavbára v anglickom Buntingforde si odnieslo spolu až 5 rodinných domov. Tým do kolaudácie chýbalo už len niekoľko dní, no osud alebo skôr Daniel Neagu to zariadil inak. Po tom, čo mu šéf údajne nedal výplatu, nasadol do bagra a tiahol na stavenisko, kde zboril 5 objektov.

Zdroj: www.standard.co.uk  


Predbežné škody sa vyšplhali až na 500 000 libier

 

Ako sme spomenuli vyššie, každý z domov bol blízko kolaudácie, čo zvýšilo celkové škody. Tie sa podľa britských médií vyšplhali na pol milióna libier, čo je iba predbežná suma, takže nemusí byť konečná. Finančnou ujmou sa však dôsledky tohto kroku nekončia, pretože okrem zničených domov bude potrebné riešiť aj bývanie budúcich majiteľov a pracovné miesta pre kolegov.

Zdroj: www.kokolife.ng 


Pomsta je sladká, no len kým nevychladne hlava

 

Ktovie, či si rumunský demolátor uvedomoval možné dôsledky svojho konania, no po tom, čo ho policajti vzali do vyšetrovacej väzby, mu zrejme priťaží aj skutočnosť, ako k celej pomste pristupoval. Počas nájazdu bagrom si vraj búranie natáčal na mobil so širokým úsmevom, čo môže byť brané ako pohoršujúca okolnosť. Páchateľ si tak pomstu užíval len dovtedy, kým mu nevychladla hlava a nedošlo mu, že za tento čin bude platiť.

Zdroj: www.standard.co.uk 


Čo čaká naštvaného rumunského stavbára, to ukážu najbližšie dni. Jeho osud je momentálne v rukách britských úradov, ktoré rozhodnú o jeho uväznení, prípadne vyhostení z ostrovov. Nech je trest akýkoľvek, rumunskí stavbári to budú mať práve kvôli tomuto pánovi nahnuté po celom Anglicku bez ohľadu na to, koľkí z nich odvádzajú serióznu prácu a nie sú s nimi žiadne problémy.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.standard.co.uk, www.kokolife.ng