Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Neďaleko Dunajskej Stredy vznikne nový priemyselný areál

Napísal Róbert Bosák, 31.08.2020

Na slovenskej mape s priemyselnými nehnuteľnosťami už čoskoro pribudne ďalší nový projekt. Tentoraz vyrastie v obci Kútniky neďaleko Dunajskej Stredy, kde vznikne nová priemyselná zóna.

Zdroj: panattonieurope.com 


Výsledkom realizácie projektu, za ktorým stojí americká spoločnosť Panattoni, bude Park Dunajská Streda. Jedná sa o väčší priemyselný areál schopný ponúknuť pestré logistické či podnikateľské možnosti. Vďaka nim môže byť v celej zóne vytvorených až niekoľko stoviek pracovných miest.

Zdroj: panattonieurope.com 


Rozloha zóny dosiahne vyše 286 000 m²

 

Vytvoriť pár stoviek pracovných miest umožní práve veľkosť areálu, v ktorom si môže nájsť „domov“ hneď niekoľko nájomcov. Plánovaná rozloha celej industriálnej zóny je 286 263 m². Pôjde vôbec o jeden z najväčších areálov tohto druhu, aký bol u nás doposiaľ navrhnutý, resp. vybudovaný.

 

Druhý projekt Panattoni na Slovensku

 

Dunajskostredský priemyselný areál nebude prvým, za ktorého realizáciou stojí spoločnosť Panattoni. Minulý rok bola industriálna zóna vybudovaná pod značkou tejto firmy otvorená aj kúsok od košického letiska. Americká spoločnosť tak postupne rozširuje svoj vplyv v regióne strednej Európy a po Česku a Poľsku sa stáva vplyvným hráčom aj na slovenskom trhu.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk, www.samorincan.sk

Zdroj foto: panattonieurope.com