Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Národný futbalový štadión je hotový, prvý výkop príde v marci

Napísal Róbert Bosák, 08.12.2018

Jedným zo štadiónov, kde sa pôvodne malo odohrať záverečné kolo jesennej časti našej najvyššej futbalovej súťaže, mal byť aj Národný futbalový štadión. Nový športový stánok však potrebuje posledné finálne kroky, takže k jeho otvoreniu dôjde až na budúci rok.

 

Fanúšikovia ŠK Slovan Bratislava mali po dnešnom zápase so Žilinou dosť dobrý dôvod na radosť. Už menej ich potešilo, že na víťazstvo svojho klubu sa stále pozerali z útrob starého štadióna. Obzvlášť preto, že ešte na konci novembra vyzeralo možné odohratie spomínaného zápasu v novej aréne celkom reálne.

Zdroj: narodnyfutbalovystadion.sk 


Štadión je takmer celý hotový

 

Dôvodom odloženia premiérového zápasu nie je meškanie stavebných prác ani čokoľvek iné, čo by naznačovalo problémy s jeho dokončením. Projekt je totiž niekoľko dní takmer hotový, ostáva len dotiahnuť záležitosti administratívneho rázu. Tie sa týkajú najmä tzv. povoľovacích konaní, ktoré sa nestihli včas, čoho výsledkom bolo odloženie zápasu na jarnú časť sezóny.

 

Prvý duel sa odohrá v marci

 

Či bude tento odklad premiérového zápasu posledným, to sa ukáže niekedy pred 2. marcom. To už má prebiehať druhá časť sezóny, ktorú má bratislavský klub odohrať práve na novom Národnom futbalovom štadióne. Dovtedy si fanúšikovia budú musieť vystačiť iba s fotkami a vizualizáciami nového domovského stánku Slovana Bratislava aj slovenskej reprezentácie.

Zdroj: narodnyfutbalovystadion.sk 


Priebeh výstavby štadióna v skratke:

 

- v prvom polroku 2013 bolo vydané stavebné povolenie

- v septembri 2016 prebehlo slávnostné poklepkávanie na základný kameň

- v októbri 2017 začala naberať reálne kontúry hlavná tribúna

- v júni 2018 sa začali zakrývať tribúny okolo ihriska

- 15. novembra 2018 bol na štadióne položený trávnik

- 2. marca 2019 sa má na štadióne odohrať prvý zápas

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: narodnyfutbalovystadion.sk, www.tasr.sk

Foto: narodnyfutbalovystadion.sk