Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najžiadanejším ubytovaním vo Veľkej Británii je maják

Napísal Róbert Bosák, 19.01.2018

Kto by povedal, že najväčší problém zohnať voľné ubytovacie miesto vo Veľkej Británii bude v opustenom majáku situovanom uprostred divokej ostrovnej prírody. Historický technický objekt, ktorý premenili na netradičný apartmán, totiž láka ľudí z celého sveta.

 

Nebyť majáka prerobeného na exkluzívne ubytovanie v tichom prostredí nespútanej anglickej prírody, do lokality známej ako Dorset by zrejme mnohí turisti nikdy nezavítali. Práve tu sídli jeden z klenotov britského trhu s nehnuteľnosťami určenými na krátkodobý prenájom, ktorý je údajne najžiadanejším turistickým magnetom v krajine.

Zdroj: dailymail.co.uk

 

Romantický zvnútra aj zvonku

 

Na prekvapenie mnohých to nie sú apartmány v centre Londýna, Manchestru ani v čarovných mestečkách Walesu, kde je kvôli rekordnému dopytu problém zohnať krátkodobý prenájom. Úlohu najžiadanejšieho bytu na ostrovoch na seba prebral jeden z majákov nachádzajúcich sa v spomínanom Dorsete. Ide o štýlový dovolenkový objekt situovaný v nádhernom prostredí, do ktorého zapadá vďaka romantickému vonkajšiemu vzhľadu aj útulnému interiéru.

Zdroj: dobrenoviny.sk  

Obsadený až do polovice roku 2019

 

Vkusne zariadený maják láka turistov z celého sveta, takže dopyt po netradičnom apartmáne je nadpriemerne vysoký. Obzvlášť preto, že ubytovacia kapacita majáka poskytuje len jeden byt vhodný pre pár osôb. Záujemcovia sa tak musia prihlásiť do poradovníka a počkať si na najbližší voľný termín, no momentálne je v majáku beznádejne vypredané, a to do polovice budúceho roka.

Zdroj: dailymail.co.uk  

Vhodný na rôzne dovolenkové účely

 

4-poschodový apartmán zriadený v 12-metrovej veži majáka využívajú turisti na rôzne účely. Tým najčastejším sú svadobné cesty, no medzi nájomníkmi sa už ocitli aj manažéri a umelci hľadajúci pokojné a inšpirujúce prostredie k práci. Príkladom sú spisovatelia Thomas Hardy či P.D. James, ktorí takisto využili ticho a nádherné scenérie najžiadanejšieho apartmánu vo Veľkej Británii.

Zdroj: dobrenoviny.sk

 

Text: Róbert Bosák

Foto: dailymail.co.uk