Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najväčšia udalosť vo svete dizajnu ovládla Miláno

Napísal Róbert Bosák, 18.04.2018

Udalosť, na ktorú čakal celý dizajnérsky svet, je konečne tu. Ďalší ročník Milano Design Week zahájil prehliadku toho najlepšieho z oblasti dizajnu vo veľkom štýle a na svoje si opäť prídu aj priaznivci moderného nábytku, bytového zariadenia a sviežich dekorácií.

Zdroj: www.vogue.it


2000 vystavovateľov, desaťtisíce najnovších produktov a viac ako štvrť milióna návštevníkov z celého sveta. To sú len niektoré z čísel, ktoré sprevádzajú aktuálny ročník podujatia Milano Design Week 2018. Najväčšia udalosť vo svete dizajnu, aká sa vôbec organizuje, už odvčera víta davy hostí, ktorí si môžu až do nedele 22. apríla vychutnávať najlepšie dizajnérske kúsky.

Zdroj: www.milanotoday.it 


Top trendy z bytového dizajnu

 

Inovácia, originálne nápady, vkusné materiály, kreatívne spracovanie. Počas celého týždňa sa návštevníkom naskytne pohľad na všetky trendy ovládajúce súčasný dizajn. Chýbať nemôžu kolekcie od renomovaných návrhárov ani diela nádejných začiatočníkov, ktoré sa majú dostať do predajní a odtiaľ do bytov po celom svete.

Zdroj: saad.unicam.it


Bonusom bude tradičný veľtrh

 

Čerešničkou na torte celého programu je prebiehajúci veľtrh iSaloni. Na tradičnom podujatí predstavia aj v aktuálnom 57. ročníku tie najhorúcejšie novinky, ktoré ovládnu byty, domy a pracovne. Ponuku veľtrhov dopĺňajú ďalšie podujatia, ktoré sa však zameriavajú na špeciálny sortiment ako napríklad veľtrh kuchýň EuroCucina alebo veľtrh nábytku Salone del Mobile.

Zdroj: www.dezeen.com

 

Pestrý program po celom meste

 

Nie je to len spomínaný veľtrh, ktorý je pilierom celotýždňového milánskeho programu. Ten bude pokračovať ďalšími prestížnymi podujatiami, ktoré sa pripravili po celom meste. Hostia tak okrem salónovej prehliadky na veľtrhu uvidia viaceré externé expozície a užívať si budú môcť aj bohatý kultúrny program, aký k atmosfére Milána jednoznačne patrí.

Zdroj: ourmilantransfer.blogspot.sk 

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.vogue.it, www.milanotoday.it, saad.unicam.it, www.dezeen.com, ourmilantransfer.blogspot.sk