Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najväčší veľtrh dizajnu Salone del Mobile sa vracia v plnej sile

Napísal Róbert Bosák, 27.05.2022

Veľtrh Salone del Mobile vypredával milánske výstaviská viac ako 50 rokov. Po krátkej pauze zapríčinenej dopadmi pandémie sa znovu vracia na scénu. Organizátori sľubujú, že podujatie sa vráti do starých koľají a prebehne vo formáte, v akom prebiehalo pred rokom 2020.

                            

Pandémia urobila škrt cez rozpočet mnohým veľtrhom. Výnimkou nie je ani prestížny Salone del Mobile, ktorý prezentuje to najlepšie zo sveta dizajnu už od roku 1961. V roku 2020 mal kvôli protipandemickým opatreniam prestávku a vôbec sa neuskutočnil. O rok neskôr prišiel v „zmenšenej“ verzii Supersalone. Do pôvodného formátu sa vracia po 2 rokoch.

Zdroj: salonemilano.it

 

Veľtrh presunutý na jún

 

Najväčší dizajnérsky veľtrh na svete sa problémom nevyhol ani v tomto roku. Kvôli ďalšej vlne pandémie ho organizátori museli opäť presunúť. Pôvodne sa mal konať od 5. apríla, no vzhľadom na vývoj pandemickej situácie v Taliansku bol určený nový termín. Dnes všetko nasvedčuje tomu, že aktuálny ročník sa prekladať nebude. Milánske výstavisko Rho tak 7. júna otvorí svoje brány dizajnérskej špičke a širokej verejnosti, ktorá je zvedavá na najlepšie a najhorúcejšie novinky zo sveta dizajnu.

 

Niekoľko veľtrhov naraz

 

Tradičný formát niekoľkodňového podujatia pozostáva z niekoľkých paralelne prebiehajúcich veľtrhov. Organizátori do tohtoročného programu zaradili viaceré významné veľtrhy, ktoré sa špecializujú na vybraný typ sortimentu. Najväčší záujem by mal vzbudiť veľtrh zameraný na prezentáciu nábytku. Očakávania vzbudzuje aj veľtrh prezentujúci nové interiérové doplnky do bytov a domov, ktoré ovládajú súčasné trendy vo svete interiérového dizajnu.

 

Veľtrhy na Salone del Mobile 2022:

 

- veľtrh pracovného prostredia Workplace 3.0

- veľtrh nábytku Salone Internazionale del Mobile

-veľtrh kúpeľní International Bathroom Exhibition

- veľtrh kuchýň  a kuchynských technológií EuroCucina

- veľtrh dekoratívnych a technických interiérových riešení S.Project

- veľtrh interiérových doplnkov International Furnishing Accessories Exhibition

- výstava s prehliadkou práce mladých dizajnérov SaloneSatellite

Zdroj: blog.lomuarredi.com

 

Podujatie takého rangu, akým je Salone del Mobile, pritiahne do Milána tisíce návštevníkov z rôznych krajín. Mesto opäť využilo túto príležitosť na organizáciu niekoľkých sprievodných podujatí, ktoré majú verejnosť zabaviť aj niečo naučiť. Súčasťou bohatého programu bude aj ďalšie prestížne podujatie Milano Design Week, ktoré nadviaže na najväčší veľtrh dizajnu na svete. Ten na spomínanom milánskom výstavisku Rho prebehne od 7. do 12. júna.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: salonemilano.it

Zdroj foto: salonemilano.it, blog.lomuarredi.com