Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najväčší spotrebiteľský veľtrh Európy sa blíži

Napísal Róbert Bosák, 25.06.2018

V nemeckom Frankfurte už o pár dní vypukne spotrebiteľský ošiaľ. Priestory miestneho výstaviska budú hostiť jeden z najväčších svetových veľtrhov, ktorý aj tento rok privíta státisíce ľudí z rôznych kútov Európy.

tendence.messefrankfurt.com 


Predajcov spotrebiteľského tovaru a ich zákazníkov čaká najväčší sviatok v roku. Výstavisko Messe Frankfurt sa pomaly chystá na ďalší ročník tradičného veľtrhu, ktorý vtiahne tisícky návštevníkov priamo do epicentra najhorúcejších noviniek na trhu. Podujatie Tendence 2018 začína už 30. júna, kedy sa znova otvoria brány jedného z najnavštevovanejších veľtrhov na starom kontinente.

news.infurma.es 


Hlavnou témou budú jesenné a zimné novinky

 

Aktuálny ročník obľúbeného veľtrhu sa bude sústrediť hlavne na sezónu jeseň/zima 2018. Tú majú oživiť stovky trendy noviniek z rôznych oblastí od praktických doplnkov a dekorácií do bytu po spotrebiče a luxusné nábytkové zostavy. Pozornosť si získajú aj produkty a zariadenia pripravované pre budúci rok, ktoré sa budú prezentovať v rámci predstavenia pripravovaných inovácií.

tendence.messefrankfurt.com 


Organizátori očakávajú vyše 20 000 návštevníkov

 

Početná návštevnosť z predošlých rokov by sa mala zopakovať aj teraz, takže organizátori sa pripravujú na viac ako 20 000 návštevníkov zo všetkých kútov Európy. Tí si okrem noviniek prichádzajúcich na trh užijú aj niekoľko konferencií, pestrý hudobný program a chýbať nesmú ani zaujímavé workshopy. Súčasťou bohatého programu má byť aj prehliadka Talents, ktorá odhalí tvorbu začínajúcich dizajnérov.

news.infurma.es 


Praktické informácie pre záujemcov na záver:

 

Miesto konania: výstavisko Messe Frankfurt

Termín konania: 30. jún – 3. júl

Vstupenky: tendence.messefrankfurt.com alebo v pokladnici na mieste

Cena vstupenky: 23 €

tendence.messefrankfurt.com


Text: Róbert Bosák

Zdroj: tendence.messefrankfurt.com, www.messefrankfurt.cz

Foto: tendence.messefrankfurt.com, news.infurma.es