Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najnovšie bytové projekty v Bratislave a okolí

Napísal Róbert Bosák, 05.01.2018

Investori zameraní na výstavbu bytov v Bratislave a jej najbližšom okolí nepoľavili ani medzi sviatkami. V posledných dňoch ohlásili viacero projektov, ktoré hlavnému mestu a neďalekým satelitom prinesú desiatky lukratívnych bytov.

 

Pred začiatkom roka sme boli svedkami viacerých prognóz, ktoré poukazovali na pokračujúci bytový boom v hlavnom meste. Aj keď dopyt po bytoch a nadchádzajúci cenový rast sa môže trochu spomaliť, v ponuke bude pribúdať čoraz viac nehnuteľností. Potvrdzuje to aj niekoľko nových projektov, ktoré sa postupne pripravujú na zahájenie realizácie.  

 

Premena Emporie na bytový komplex

 

Jednou z najnovších správ z bratislavského bytového trhu je zmena v pripravovanom projekte Emporia. Pôvodne išlo o polyfunkčný kancelársky komplex, ktorý mali postaviť ešte pred 10 rokmi, no k jeho oživeniu prišlo až v lete. V poradí už tretí majiteľ však neráta s kanceláriami a na Panónskej ulici chce vybudovať objekt s vyše 320 bytmi a apartmánmi.

Zdroj: archinews.cz

 

Nová štvrť so 40 % plochou pre byty

 

V Petržalke sa na realizáciu pripravujú ďalšie projekty, ktoré miestny trh obohatia o desiatky bytov. Do zoznamu pripravovaných obytných komplexov v mestskej časti sa onedlho zaradí nová štvrť Kopčianska – Juh, v rámci ktorej postavia viacero bytových domov s výškou od 5 do 14 poschodí. Príprava novej štvrte však ešte nejaký čas potrvá, pretože zahájenie výstavby je naplánované až na rok 2020.

Zdroj: reality.etrend.sk

 

Stupavu čaká komplex so 158 bytmi

 

Na prelome rokov bol ohlásený väčší projekt aj v Stupave, pre ktorú je už pár rokov typický nárast stavebnej produkcie. Aktuálne sa hovorí o vybudovaní komplexu Noemis, výsledkom ktorého má byť 158 bytov situovaných v 4 obytných domoch. Ponuke dominujú 2-izbové byty, ktorých chcú zriadiť presne 78.

Zdroj: ismont.sk

 

V Miloslavove pripravujú projekt Milo

 

Projekt z trochu iného súdka pripravujú v Miloslavove, kde chcú zhruba o rok začať stavať 11 rezidenčných domčekov3 bytmi. Podobné projekty poznáme z okolitých dedín, napríklad z Hviezdoslavova, kde rastie komplex Hviezdne bývanie. Okrem projektu Milo sa pozornosť miestnych sústredí aj na komplex Anna so 73 novými bytmi, ktorý už začali realizovať.

Zdroj: neoreal.sk

 

Dopyt po bývaní v Bratislave a okolí bude zrejme uspokojený aj v tomto roku. Investori totiž zverejňujú plány nových bytových projektov hneď od začiatku roka a v tomto duchu by mali pokračovať naďalej. Bytový boom v hlavnom meste tak stále nekončí a v spojitosti s lacnými hypotékami umožní kupujúcim hľadať bývanie podľa predstáv v čoraz širšej ponuke. 

 

Text: Róbert Bosák

Foto: wikipedia.org, archinews.cz, reality.etrend.sk, ismont.sk, neoreal.sk