Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najlepšie letisko sveta je v Singapure

Napísal Róbert Bosák, 24.03.2023

Bezpečnosť, maximálny komfort, nadštandardné služby, príjemná atmosféra. Nielen to ponúka miliónom cestujúcich najlepšie letisko sveta. Po 2-ročnej prestávke je ním opäť letisko v Singapure.

Zdroj: asianaviation.com

 

Singapurský vzdušný prístav Changi bol označený za najlepšie letisko sveta už niekoľkokrát. Nebyť pandémie, tohtoročným víťazstvom v rebríčku najlepších letísk na svete zostavovaným britským portálom Skytrax mohol víťaznú šnúru natiahnuť na viac ako 10 rokov. Práve kvôli pandemickým opatreniam a s tým spojeným obmedzením prevádzky sa 8-ročná víťazná šnúra letiska ukončila. Singapore Changi Airport je však po 2-ročnej prestávke späť a od začiatku udeľovania cien Skytrax World Airport Awards v roku 2000 zaknihovalo už 12. prvenstvo.

Zdroj: coolyar.com

 

Zeleň, obchody, atrakcie aj reštaurácie

 

Pod ďalšie víťazstvo singapurského letiska Changi sa podpísalo niekoľko faktorov. Cestujúci vyzdvihli najmä estetický vzhľad terminálu, ktorý dopĺňa skvelý personál a služby na vysokej úrovni. Najlepší vzdušný prístav sveta má nadpriemerné hodnotenie aj kvôli nadštandardnému vybaveniu, ktoré ponúka cestujúcim využívajúcim letisko ako prestupnú tranzitnú stanicu viac možností, ako vyplniť čas čakaním na odlet. K dispozícii je kino, niekoľko reštaurácií a vyše 200 obchodov. Atmosféru v interiéri terminálu oživujú zelené zóny a do zoznamu atrakcií sa vošla aj motýlia záhrada či 40-metrový krytý vodopád.

Zdroj: atlas-network.com

 

Ďalšie prvenstvá pre singapurské letisko

 

Hlavná cena pre najlepšie letisko sveta nebola pri vyhlasovaní víťazov súťaže Skytrax World Airport Awards 2023 jediná, ktorou bolo Singapore Changi Airport ocenené. Tohtoročný víťaz sa môže tešiť aj z prvenstva v kategórii najlepšia letisková reštaurácia sveta. Ďalšie víťazstvo prišlo v kategórii najlepšie vybavenie letiska. Sériu prvenstiev spečatilo víťazstvo ubytovacieho zariadenia Crowne Plaza Changi Airport v kategórii najlepší letiskový hotel. Changi sa ako najlepšie letisko na svete zároveň stalo najlepším letiskom v Ázii.

Zdroj: tallypress.com  

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: asianaviation.com, coolyar.com, atlas-network.com, tallypress.com