Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najlepšie kancelárie oceňujú aj v susednom Česku

Napísal Róbert Bosák, 22.02.2017

Po včerajšom článku o premiérovom oceňovaní víťazov súťaže Office roka 2016 sa dnes pozrieme do susedného Česka. Aj tam prebiehajú podobné súťaže, v ktorých sa ponúka priestor na prezentáciu najlepším kanceláriám.

 

Kanceláře rokuZasedačka roku, české top súťaže zamerané na najlepšie kancelárie, sú známe svojim zvučným renomé. Organizátori najväčších podujatí venovaných kanceláriám a s tým spojenej kvality pracovného prostredia už našli zopár víťazov. Tí jasne ukazujú, čím sa môže český kancelársky trh pochváliť a že jeho úroveň dobehla západoeurópsky štandard.

Zdroj: archspace.cz 

Kanceláře roku 2016

 

Aktuálni víťazi sú už vybratí, no oficiálne budú ich mená predstavené až počas zajtrajšieho galavečera. Práve tam sa (nielen) česká verejnosť zoznámi s 9 najlepšími objektmi, ktoré si rozdelia ceny v 9 oceňovaných kategóriách. Každá sa bude venovať konkrétnemu segmentu trhu od advokátskych a IT kancelárií cez zdravotnícke zariadenia až po kancelárie start-upov.

Zdroj: linkedin.com 

Zasedačka roku 2016

 

Okrem vyššie spomenutej súťaže sa v českom administratívnom prostredí bojuje ešte o jednu prestížnu cenu tohto typu. Ide o Zasedačka roku organizovaná spoločnosťou CBRE, ktorá má na starosti aj slovenské podujatie Office roka. Tesne po Valentínovi boli vyhlásení čerství  víťazi tretieho ročníka, ktorí si odniesli ceny v niekoľkých kategóriách.

Zdroj: archspace.cz

 

Výber niekoľkých aktuálnych víťazov:

 

Zasedačka roku – BlueLink

Zdroj: ihned.cz


Kancelář jako DNA firmy - Accolade

Zdroj: ihned.cz


Zdravá kancelář – Kentico software

Zdroj: ihned.cz


Kanceláře pro budoucí výzvy - ComAp

Zdroj: ihned.cz


Niektorí z víťazov 2015:

 

Zasedačka roku - J&T

Zdroj: instram.cz


Najkrajšie pracovné prostredie - JetBrains

Zdroj: forbes.cz


Zdravá kancelář – LIKO-S

Zdroj: archspace.cz

 

Zoznam najlepších českých kancelárií za rok 2016 bude už zajtra večer kompletný. Česi tak spoznajú to najlepšie, čo sa v ich administratívnom priestore navrhuje. My si aspoň môžeme porovnať, či je rukopis tvorcov tamojších kancelárií iný ako u nás a kto dáva návrhom viac štýlu a hlavne kvality.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : kancelareroku.cz, zasedackaroku.cz, forbes.cz

Foto : ibestof.cz, linkedin.com, archspace.cz, ihned.cz, linstram.cz, forbes.cz