Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

„Najfarebnejší interiér sveta“ v znamení dúhy

Napísal Róbert Bosák, 22.06.2017

Internetom sa prehnala ďalšia senzácia z oblasti interiérového dizajnu. Tentoraz ide o byt zariadený v pestrofarebnom štýle pripomínajúcom dúhu, ktorý rozožiaril domov jednej kalifornskej návrhárky.

Zdroj: klocher.sk

 

Kto niekedy hľadal inšpiráciu pre oživenie svojho bytu pomocou pestrofarebných doplnkov, ten si mohol nájsť pár tipov z dielne afroamerickej kalifornskej návrhárky Aminy Mucciolo. Tá má na konte viacero interiérov, ktoré hýria odtieňmi od výmyslu sveta, a nedávno sa jej podarilo prekvapiť svojim najlepším dielom, mnohými označované ako najfarebnejší interiér sveta.

Zdroj: boredpanda.com 

Netradičný interiér v štýle dúhy

 

Pre niekoho iba štýl kikiriki, pre iných optimizmom žiariace hniezdočko s letnou atmosférou. Aj napriek rozdielnym názorom na dizajn bytu vlastneného Aminou Mucciolo sa zverejnenie záberov z jej dúhového príbytku ukázalo ako celkom správny ťah. Fotografie najfarebnejšieho interiéru sveta sa totiž ihneď dostali na stovky portálov po celom svete a netradičný byt plný farieb sa stal inšpiráciou pre tisícky návrhárov.

Zdroj: dailymail.co.uk  

Pestrosť a rozmanitosť na každom m2

 

Aminina práca je dôkazom toho, že ku kreatívnemu bývaniu s príjemnou atmosférou nie sú potrebné veľké investície. Stačí skombinovať správne doplnky, čo v jej prípade platí hlavne pri výbere vhodných odtieňov a správne ich zladiť s charakterom celého priestoru. Čo je však najzaujímavejšie, v tomto prípade sa to s farbami prehnalo, no určite nie na úkor príťažlivého dizajnu, skôr naopak. Dúha zobrazená na každom m2 totiž vytvorila esteticky dokonalý efekt.

Zdroj: klocher.sk

 

Bývanie odráža návrhárkine cítenie

 

V takomto pestrofarebnom byte nedokáže  žiť hocikto, hodí sa len k majiteľom s určitým umeleckým cítením. K takým Amina jednoznačne patrí, čo svojim imidžom a tvorbou dáva patrične najavo. Najnovšie sa svojim rozmanitým vnútorným životom prezentuje aj v podobe dizajnu vlastného bytu, ktorý údajne presne vystihuje jej dušu. Zdá sa, že v tej monotónnosť, nudu a stereotyp nenájdeme, lebo inak by sa v takomto sviežom príbytku nemohla uvoľniť.

Zdroj: dailymail.co.uk

 

Text : Róbert Bosák

Foto : klocher.sk, borepanda.com, dailymail.co.uk