Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najdrahšie slovenské hotely, ktoré sú momentálne v predaji

Napísal Róbert Bosák, 17.06.2017

Kým včera sme sa pozreli na novinky z hotelového sektora v zahraničí, dnes nás upútali zaujímavosti zo slovenského trhu. Konkrétne prehľad niekoľkých najdrahších hotelov a penziónov z celej krajiny, ktoré sú momentálne v predaji.

 

V ponuke slovenských hotelov a penziónov určených na predaj je momentálne viac ako 500 ubytovacích zariadení. Do skupiny najdrahších objektov predávaných  za viac ako 1 mil. € však môžeme zaradiť len hŕstku z nich. Ešte menej je tých, ktorých cena sa vyšplhala nad 2 milióny a podľa magazínu TREND Reality, ktorý pred niekoľkými dňami zostavil rebríček 10 najdrahších hotelov Slovenska, ich je len 6.

 

1.Hotel Panoráma (Štrbské Pleso) – 17 mil. €

Oficiálne najdrahšie predávaný hotel na Slovensku je v ponuke už pár mesiacov. Ide o hotel s výmerou necelých 2900 m2, ktorý stojí v tichej časti Štrbského Plesa, čo zaujalo viacerých zahraničných investorov, dokonca aj z Kuvajtu a z Číny.

Zdroj: travelguide.sk

 

2.Hotel Tatranec (Tatranská Lomnica) – 7 mil. €

Aj druhý najdrahší slovenský hotel nájdeme vo Vysokých Tatrách. 7-miliónový objekt sa pýši výmerou 3000 m2 s okolitým pozemkom 60 000 m2, na ktorom sa dá okrem hotela využiť aj kempovanie alebo ubytovanie v chatkách.

Zdroj: hoteltatranec.com

 

3.Hotel Bránica (Belá) – 4 mil. €

Bronzovú medailu si podľa TREND-u vyslúžil 4-hviezdičkový wellness hotel z obce Belá neďaleko Žiliny. Výmera hotela je 5 000 m2, pričom v jeho areáli sa ponúkajú fitnes služby, tenisový kurt, bowling či vináreň.

Zdroj: hotelbranica.sk


4.Grand Boutique Hotel Sergijo ( Piešťany) – 3,75 mil. €

Medzi najdrahšie slovenské hotely sa dostalo aj jedno z piešťanských ubytovacích zariadení. Luxusný hotel postavený pri jazere Sĺňava ponúka 25 nadštandardných izieb zrealizovaných v talianskom duchu.

Zdroj: recenzie-hotelov.sk


5.Hotel Dream (Trnava) – 2,55 mil. €

Päticu najdrahších hotelov uzatvára trnavský Dream, ktorý si za svoje zariadenie a komfort získal 3 hviezdičky. Sídli priamo v centre „slovenského Ríma,“ vďaka čomu je využívaný aj na rôzne reprezentatívne účely.

Zdroj: travelguide.sk

 

6.Wellness Hotel Relax (Senec) – 2,323 mil. €

Luxusné hotely situované v blízkosti jazier sú v prípade predaja zdrojom vysokých výnosov. Potvrdzuje to aj posledný z hotelov predávaných za viac ako 2 milióny, ktorý sídli pri brehoch Slnečných jazier v Senci. Ten ponúka ubytovanie až v 43 izbách vrátane 7 apartmánov, ktoré dopĺňa školiace stredisko a wellness centrum.

Zdroj: travelguide.sk

 

Zoznam najdrahších hotelov zostavený TREND-om prináša čo najreálnejší prehľad aktuálnej ponuky. Napriek tomu sa do neho nedostali úplne všetky zariadenia, nakoľko ich ponuka nie je oficiálne a prehľadne zverejnená. V zozname hotelov s cenou nad 2 mil. € tak patrí týchto 6 exkluzívnych nehnuteľností, ktoré v prípade záujmu môžete kúpiť aj vy.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : travelguide.sk, hoteltatranec.com, hotelbranica.sk, recenzie-hotelov.sk