Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najbohatší muž sveta kúpil za 165 mil. USD najdrahší dom v L.A.

Napísal Róbert Bosák, 20.02.2020

Na americkom realitnom trhu došlo k ďalšiemu veľkému obchodu. Tentoraz bol jeho hlavným aktérom najbohatší muž planéty Jeff Bezos. Práve jemu sa pred pár dňami podarilo uloviť doposiaľ najdrahšie predanú rezidenčnú nehnuteľnosť v Los Angeles.

Zdroj: primesy.com


Úspech Amazonu ho vyniesol na vrchol rebríčka najbohatších ľudí planéty. S majetkom na úrovni 131 mld. USD si tak môže dopriať nákup najdrahšieho domu v Los Angeles. Tým je Warnerova rezidencia, za ktorú Jeff Bezos zaplatil 165 mil. USD. Jedná sa tak o najvyššiu čiastku, aká bola doposiaľ za rezidenčnú nehnuteľnosť v L.A. utratená.

Zdroj: marketresearchwriteup.com


Nový rekord padol po niekoľkých týždňoch

 

Rebríček najdrahších rezidenčných transakcií v Los Angeles sa zmenil už po pár týždňoch od posledného rekordného obchodu. V prvej polovici decembra sa totiž v milionárskej štvrti Bel Air predala luxusná vila za 150 mil. USD. Decembrový rekord ale nevydržal príliš dlho práve kvôli predaju Warnerovej rezidencie v Beverly Hills za spomínaných 165 mil. USD.

Zdroj: robbreport.com


Aký komfort Warnerova rezidencia ponúka:

 

- celková výmera rezidencie dosahuje až 1200 m²

- dom stojí na pozemku s celkovou plochou 3,8 ha

- pozemok disponuje vlastným tenisovým kurtom

- o športové aktivity sa postará aj golfové ihrisko

- súčasťou pozemku sú aj menšie hosťovské domy

- nechýba ani niekoľko terás a upravených záhrad

Zdroj: robbreport.com


Predošlý majiteľ minul za dom 47,5 mil. USD

 

Veľký pozemok, nadštandardné vybavenie a lukratívna lokalita v Beverly Hills je v spojení s renomé domu, ktorý pôvodne vlastnil Jack Warner, zakladateľ filmového impéria Warner Bros., priam ideálnou kombináciou na rýchle zdražovanie nehnuteľnosti. Aspoň to vysvetľuje rozdiel v cene, ktorú za rezidenciu zaplatil Jeff Bezos a jej predošlý majiteľ D. Geffen. Ten dal za Warnerovu rezidenciu v roku 1990 „len“ 47,5 mil. USD.

Zdroj: robbreport.com


Kúpa Warnerovej rezidencie zrejme nie je poslednou veľkou realitnou investíciou J. Bezosa. Viacerí analytici predpovedajú, že ide len o začiatok veľkých nákupov nehnuteľností. S tými však aktuálne najbohatší muž planéty začal už na začiatku roka. Do jeho vlastníctva už stihli pribudnúť napríklad aj 3 luxusné apartmány v New Yorku.  

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: therealdeal.com, primesy.com, marketresearchwriteup.com, robbreport.com