Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nad Bojnicami rastie unikátna vyhliadková veža

Napísal Róbert Bosák, 18.06.2018

Projektom nových vyhliadkových veží sa u nás darí stále lepšie. Výhľady na fantastické scenérie slovenskej prírody má čoskoro zlepšiť aj nová veža v Bojniciach, ktorá odhalí zákutia obľúbenej destinácie z celkom inej perspektívy.  

 

Vyhliadkové objekty sa už dávno nebudujú podľa jednej rovnakej šablóny. Už zopár rokov sa nad slovenskými mestami či prírodnými areálmi stretávame s projektmi, ktoré dokazujú, že aj v tejto oblasti sa môže uplatniť pestrá paleta nápadov. Ďalším skvelým príkladom kreatívneho myslenia v príprave projektov tohto druhu je aktuálne rastúca vyhliadková veža v Bojniciach.

Zdroj: www.tasr.sk 


Práce na novej veži pomaly finišujú

 

Výstavba veže, ktorá umožní turistom panoramatický výhľad napriek tomu, že vyrastie len do polovice z pôvodnej výšky, sa pomaly dostáva do finálnej fázy. Plán počítal s jej otvorením 1. augusta, no aktuálny stav prác nasvedčuje tomu, že sa to stihne oveľa skôr. Návštevníci si tak budú môcť užiť novú atrakciu s prevýšením 30 metrov už pár dní po začiatku prázdnin.

Zdroj: www.24hod.sk 


Stará vyhliadka dočasne uzavretá

 

Realizovaná veža nie je prvým vyhliadkovým objektom v tejto lokalite. Turisti prichádzajúci do Bojníc si ešte donedávna mohli užívať pohľad z iného zaujímavého miesta, no to sa kvôli nie najvhodnejším záľubám vandalov dočasne uzavrelo. V porovnaní s novou vežou je však nižšia a nie taká unikátna, takže po opätovnom otvorení sa zrejme veľkého záujmu nedočká.

Zdroj: www.informaciebojnice.sk 


Atrakcia pritiahne ďalších turistov

 

Autori si od realizovaného projektu sľubujú zvýšenie návštevnosti v meste a s tým aj rastúci záujem o turistiku v okolí. O tú síce vďaka slávnej zoo, zámku a kúpeľom núdza nebola ani doteraz, no po sprístupnení jedinečnej vyhliadky, akú momentálne nájdeme najbližšie až na Morave, má ešte stúpnuť.

Zdroj: www.youtube.com 


Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.24hod.sk, www.informaciebojnice.sk, www.tasr.sk

Foto:  www.tasr.sk, www.24hod.sk, www.informaciebojnice.sk, www.youtube.com