Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na výstave v Las Vegas predstavili najrýchlejšiu robotickú pekáreň

Napísal Róbert Bosák, 18.01.2019

Robotické technológie dobýjajú gastronómiu už nejaký ten piatok. Na scéne sa objavilo hneď niekoľko pokrokových zariadení, ktoré majú za úlohu automatickú prípravu jedál a nápojov. Po najnovšom sa verejnosti predstavila aj šikovná robotická pekáreň.

Zdroj: nationalpost.com 


Rýchlejšie pečenie pečiva v čo najväčšom možnom objeme bez toho, aby tým utrpela kvalita. Práve s tým by mal výrobcom a predajcom potravín pomáhať model novej robotickej pekárne BreadBot, ktorý predstavila spoločnosť Wilkinson Baking Company. Podľa výsledkov jeho prezentácie na nedávnej výstave v Las Vegas ide o najmodernejšie zariadenie svojho druhu.

Zdroj: stuff.co.za 


BreadBot má byť najrýchlejšia robotická pekáreň  

 

Model BreadBot sa môže pochváliť hneď niekoľkými superlatívmi. Tým najdôležitejším je jeho schopnosť upiecť 230 chlebov za jediný deň. Vďaka tomu ide o to najrýchlejšie pečúce robotické zariadenie, aké bolo doposiaľ navrhnuté. Výhodou zariadenia je takisto schopnosť piecť touto rýchlosťou rôzne druhy chlebov od klasických bielych až po ovsené a celozrnné.

Zdroj: stuff.co.za 


Plne automatické a plne kompaktné zariadenie

 

Rozmery 305x135 cm, ovládanie pomocou aplikácie, automatické programovanie režimu pečenia, nielen toto ponúka zariadenie, ktoré sa dokáže pochváliť skvelou kompaktnosťou. V spojitosti s automatickým procesom pečenia bez potreby ľudského zásahu (s výnimkou pridávania ingrediencií a naprogramovania režimu) sa tak stáva prínosným pomocníkom, ktorý šetrí čas, prácu aj finančné náklady.

Zdroj: www.digitaltrends.com 


Navrhnutá pre supermarkety a väčšie prevádzky

 

Vyššie uvedené parametre tohto modelu sú priam stvorené na to, aby slúžilo pre efektívnejšiu výrobu pečiva v supermarketoch a väčších obchodných prevádzkach. K tomu ho predurčujú skromné rozmery, spomínané automatické ovládanie aj kvalita koncového produktu. Plusom je aj možnosť nahliadnuť do procesu pečenia, ktorú ocení zrejme každý jeden zákazník.

Zdroj: www.cnet.com 


Výroba robotických pekární sa doposiaľ sústredila na malé domáce zariadenia. Model určený pre potravinárske prevádzky sa tak pokúsi naplniť potreby profesionálnej klientely. Tá bude môcť konečne uplatniť spôsob, ako urýchliť a zjednodušiť produkciu pečiva bez toho, aby to išlo na úkor kvality a financií.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: nationalpost.com, stuff.co.za, www.digitaltrends.com, www.cnet.com