Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na východe rastú ďalšie nové nákupné centrá

Napísal Róbert Bosák, 27.05.2017

Realitný trh na východnom Slovensku žije v posledných dňoch najmä témou nákupných centier. Hlavnú úlohu zohrávajú mestá Prešov a Michalovce, kde sa toho okolo výstavby či rozširovania centier deje aktuálne najviac.

 

Solivaria, Zemplín a Eperia, práve tieto tri názvy obchodných stredísk sa na východe krajiny aktuálne skloňujú najčastejšie. Ich výstavba, resp. v prípade strediska Zemplín rozšírenie má priniesť spotrebiteľom ešte lepšie nákupné možnosti. Stať sa tak má už tento rok, samozrejme len za predpokladu, že sa podarí naplniť predpokladané plány.

 

Solivaria Shopping Park (Prešov) – Po decembrovom otvorení poslednej nákupnej zóny v Prešove, ktorou bol Koral, sa aktuálne čaká na dokončenie ďalších nových centier. Prvým z nich je nákupný park Solivaria, ktorý nedávno začali stavať v blízkosti železničnej stanice. Jedná sa o starší „oprášený“ projekt, ktorý má priniesť 10 500m2 novej obchodnej plochy.

Zdroj: solivaria.eu

 

Eperia Shopping Mall (Prešov) – V Prešove momentálne prebieha realizácia ešte jedného veľkého projektu. Tým je Eperia, ktorej výstavbu zahájili ešte pred pár mesiacmi s cieľom dokončiť ju do  novembra tohto roku. Majitelia dávnejšie avizovali, že stihli prenajať už viac ako 80% obchodnej plochy z celkovej výmery 22 000m2.

Zdroj: moniesgroup.sk

 

OC Zemplín (Michalovce) – Tretím z nákupných stredísk, ktoré je aktuálne hlavnou témou diania na východoslovenskom retailovom trhu, je Zemplín. Michalovské centrum totiž čaká rozširovanie obchodnej plochy, ktorá má vyrásť zo súčasných 7 500m2 na takmer 13 300m2. Investori tu chcú pristavať 4-poschodový objekt, ktorý sa stane domovom niekoľkých nových prevádzok.

Zdroj: oczemplin.sk 

 

O expanzii nákupných centier na východe republiky síce hovoriť nemôžeme, no prebiehajúca realizácia dvoch prešovských projektov určite zaplní dieru na retailovom trhu v tomto meste. Michalovčanov a ľudí z najbližšieho okolia zas poteší rozšírenie ich strediska Zemplín. Záver roka tak zákazníkom z týchto lokalít prinesie darček vo forme lepších nákupných podmienok.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : stavebne-forum.sk, solivaria.eu, moniersgroup.sk, oczemplin.sk