Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na trhu sú matrace, s ktorými zažijete aromaterapiu

Napísal Róbert Bosák, 19.12.2015

Čo keby ste si dopriali príjemnú aromaterapiu, a najlepšie na svojom novom matraci? Niektoré modely totiž začali vyrábať v špeciálnych prevedeniach, ktoré vám to umožnia.

 

Dobrý spánok patrí k základným životným potrebám a pre jeho kvalitu by ste mali spraviť maximum. Jednou z hlavných vecí ako si ho zabezpečiť, je používať dobrý pohodlný matrac, na ktorom si oddýchnete a načerpáte nové sily. Ak to spojíte s blahodarnými účinkami špeciálnej aromaterapie, výrazne podporíte vyváženosť spánku a tým zdravý životný štýl.

Zdroj: www.medicalcomfort.cz

 

Výrobcovia prichádzajú s aromatickými matracmi

 

Pri kúpe nového matracu sa nám ponúka široké spektrum rôznych produktov, takže vybrať si nebude náročná úloha. Súčasný trh prináša viacero prestížnych noviniek, ktoré sľubujú dobrý spánok a uvoľnenie od napätia. Presne tieto požiadavky by mali spĺňať aj matrace, ktoré nám dávajú možnosť užiť si počas spánku upokojujúcu aromaterapiu. Síce nejde o úplnú novinku, no na trhu sú krátko a stále sa s nimi zoznámilo minimum spotrebiteľov, takže predajcovia ich právom ohlasujú ako inovatívny doplnok do každej domácnosti.

 

Aromatické prípravky napustené v matraci  

 

Celé tajomstvo úspechu týchto matracov spočíva v ich napustení pomocou aromatických  prípravkov. Tie sa aplikujú priamo do vnútra produktu, pričom sa musí dodržiavať správne množstvo. Všetkého veľa škodí, takže pre dosiahnutie želaného efektu treba vedieť konkrétnu konzistenciu aj aplikovať. Výrobcovia experimentujú s viacerými vôňami, no najobľúbenejšia je levanduľa a v susednom Česku momentálne stúpa dopyt po oleji z pomarančovníka. 

 

Odborníci potvrdzujú priaznivé účinky

 

Výroba a následný predaj matracov, ktoré využívajú akékoľvek aromatické prípravky, musí podliehať istým pravidlám. Dôraz treba prikladať najmä na správny výrobný postup a tie najlepšie firmy sa radia aj s odborníkmi skúsenými v oblasti vplyvu daných vôní na zdravie človeka. Tí sa však zhodujú, že takáto forma aromaterapie pôsobí na spotrebiteľov pozitívne a matrace vrelo doporučujú ďalším.

Zdroj: www.picaso-m.cz

 

Novinky v podobe aromatických matracov sú široko dostupné aj na slovenskom trhu, takže v prípade záujmu máte možnosť kúpiť ich u každého kvalitného predajcu. Snaha dosiahnuť dobrý spánok by mohla byť jedným z novoročných predsavzatí, takže pokojne sa rozhodnite pre tento špeciálny doplnok a otestujte jeho účinky sami na sebe.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : medicalcomfort.cz, picaso-m.cz