Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Štiavničkách štartuje modernizácia štadióna za 13 mil. €

Napísal Róbert Bosák, 29.08.2019

Banská Bystrica je momentálne v kurze. Okrem dnešných osláv 75. výročia SNP sa na ňu uprela pozornosť verejnosti aj včera. Dôvodom bolo zahájenie obnovy štadióna na Štiavničkách.

Zdroj: bbonline.sk 


Po Národnom futbalovom štadióne a Národnom tenisovom centre budeme mať už aj Národný atletický štadión. Práve včera sa totiž na banskobystrickom Štadióne SNP slávnostne poklepal základný kameň, ktorým sa oficiálne zahájila jeho modernizácia. Tá by mala vrátiť športu na Štiavničkách zašlú slávu a priniesť mestu možnosti organizovať vrcholové podujatia.

Zdroj: bbonline.sk 


Náklady na obnovu takmer 13 mil. €

 

Pôvodný plán rátal s výstavbou nového športového stánku, no nakoniec sa od tohto zámeru upustilo. Štát pristúpil len k modernizácii už existujúceho štadióna aj s jeho okolitým areálom. Tá ho vyjde necelých 13 mil. € vrátane DPH, čo by malo stačiť na kompletnú rekonštrukciu hlavného štadióna, tréningovej plochy, tribún, prístupových komunikácií aj okolitých plôch so zeleňou.

Zdroj: bbonline.sk 


Štadión splní medzinárodné kritériá

 

V rámci modernizácie sa majú vykonať všetky rekonštrukčné práce, ktoré zo štadióna spravia moderný športový stánok spĺňajúci požiadavky medzinárodných inštitúcií. Platí to o atletickej aj futbalovej časti štadióna, vďaka čomu sa Štiavničky nezmenia len na kompletne vybavený areál na prípravu športovcov. Mesto by tu rado organizovalo aj prestížne športové podujatia s medzinárodnou účasťou.

Zdroj: bbonline.sk 


Práce na modernizácii areálu potrvajú niečo vyše roka. Kolaudácia vynoveného štadióna by tak mohla prebehnúť ešte do decembra 2020. V roku 2021 by sa tak na Štiavničkách mohol uskutočniť Európsky olympijský festival mládeže, ktorý by bol pre nový stánok najlepším krstom.    

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: bystricoviny.sk, bbonline.sk