Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Slovensku začína Víkend otvorených parkov a záhrad

Napísal Róbert Bosák, 25.06.2021

Jedno z najväčších podujatí zameraných na prezentáciu verejných zelených zón je späť. Po minuloročnom preložení podujatia na jeseň, ktoré bolo spôsobené epidemiologickými opatreniami, štartuje aktuálny ročník Víkendu otvorených parkov a záhrad v klasickom júnovom období.

 

Prezentácia zelených zón formou podujatia Víkend otvorených parkov a záhrad prebieha vo viacerých štátoch. Tunajší organizátori sa inšpirovali britskou obdobou tohto podujatia, ktoré sa v snahe priblížiť funkciu verejných parkov a záhrad širšej verejnosti organizuje od roku 1998. Podobne ako vo Veľkej Británii, aj u nás sa po rokoch rozrástlo na tradičné podujatie, ktoré sprevádza slušná návštevnosť.

Zdroj: slovakia.travel

 

Cieľom je priblížiť úlohu parkov a záhrad

 

Aj aktuálny ročník sa bude niesť v znamení priblíženia úlohy týchto zelených zón čo najširšej verejnosti. V rámci plánovaných aktivít sa majú návštevníkom jednotlivých parkov a záhrad odovzdávať aj poznatky o možnostiach ochrany a spravovania zelených priestranstiev, či už verejných alebo súkromných. Na programe sú rôzne komentované prehliadky a vzdelávacie aktivity kultúrno-výchovného charakteru pre deti aj dospelých.

Zdroj: visitliptov.sk

 

Viac ako 100 parkov a záhrad zo Slovenska

 

Do súčasného ročníka sa opäť zapojili mnohé parky a záhrady z celého Slovenska. Spolu ich je viac ako 100, pričom medzi zúčastnenými sú arboréta, zámocké záhrady, mestské parky či iné typy verejných exteriérov z celého Slovenska od Bratislavy až po lokality na východe. Už od rána v nich prebieha bohatý program, ktorý návštevníkom neprinesie iba vedomosti, ale aj kopec zábavy.

Zdroj: visitliptov.sk

 

Podujatie potrvá 3 dni od dnešného piatka do nedele. Zoznam parkov a záhrad zapojených do víkendového programu nájdete na www.vopz.sk.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: tasr.sk, vopz.sk

Zdroj foto: slovakia.travel, visitliptov.sk