Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Slovensku pribudnú ďalšie nové rozhľadne

Napísal Róbert Bosák, 23.08.2019

V posledných mesiacoch vyrástlo na Slovensku viacero pekných rozhľadní. Aktuálne sa pracuje na ďalších 2 projektoch, ktoré by mali zvýšiť atraktivitu daných lokalít.

 

Jedna umožní pohľad na fascinujúce tatranské scenérie, druhá zas ponúkne výhľad na prírodu od nitrianskeho Zobora až po viaceré zaujímavé miesta v Rakúsku. Reč je o 2 vyhliadkových vežiach, ktoré by mali už čoskoro doplniť ponuku turistických atrakcií na Štrbskom plese a v bratislavskom Devíne.  

 

Vyše 50-metrová atrakcia na Štrbskom plese

 

Prvú z dvoch nových rozhľadní už začali stavať vo Vysokých Tatrách. Veža s výškou nad 53 metrov nebude obyčajnou rozhľadňou. Výsledkom realizácie sa má stať 10-poschodová veža, súčasťou ktorej budú až 4 vyhliadkové plošiny. Tú najvyššiu z nich ozdobí presklená podlaha, z ktorej sa bude dať prejsť k únikovému schodisku využívanému ako suchý tobogan. Objekt zároveň ponúkne návštevníkom malú kaviareň, múzejný priestor a darčekový obchod.

Zdroj: TASR


Nová rozhľadňa aj v lesoch hlavného mesta

 

Nová rozhľadňa sa má v najbližšom čase sprístupniť aj v hlavnom meste. 21-metrovú vežu so 7 vyhliadkovými plošinami postavia na Devínskej Kobyle, čo turistom zaručí ďaleké výhľady až po Zobor či okolie rakúskej Viedne. K tým sa ale dostanú najskôr koncom jesene, aj to iba v prípade, že sa s výstavbou nebude čakať. Realizácia rozhľadne, ktorá pojme15 ľudí súčasne,  má totiž trvať 2 mesiace.

Zdroj: Architekti Šebo Lichý 


Spomenuté 2 veže nie sú jedinými rozhľadňami, ktoré sa momentálne pripravujú, resp. sa už začali budovať. Pre slovenský cestovný ruch je to ďalšou vzpruhou, ktorá by mala do daných lokalít prilákať nových turistov a šíriť ich dobré meno aj za hranicami svojich regiónov.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR, Architekti Šebo Lichý

Foto zdroj: TASR, Architekti Šebo Lichý