Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Roland Garros sa hrá v najlepšej tenisovej aréne sveta

Napísal Róbert Bosák, 03.06.2019

Milovníkom tenisu, ktorí sledujú aktuálne prebiehajúci Roland Garros, určite neunikol pohľad na vynovený centrálny dvorec. Jeho nová podoba z neho nerobí len komfortne vybavený kurt. Podľa viacerých odborníkov sa stal najlepšou tenisovou arénou na svete.

Zdroj: www.rolandgarros.com 


Nielen futbalové alebo hokejové štadióny môžu byť vrcholovými architektonickými dielami z oblasti športu. Po predstavení vynovenej podoby projektu Court Philippe-Chatrier, ako je oficiálne nazvaný centrálny dvorec na Roland Garros, môžeme medzi top diela tohto druhu pokojne zaradiť aj tenisové arény, aspoň túto parížsku určite.

Zdroj: www.rolandgarros.com 


Zastrešenie, viac divákov a vyšší komfort pre novinárov

 

Stať sa najlepšou tenisovou arénou za 10 mesiacov, to sa nepodarí len tak. Obzvlášť preto, že čas na modernizáciu tenisového komplexu bol jediný rok. Aby sa všetko stihlo, rekonštrukčné práce sa museli začať ihneď po minuloročnom finále. Stavebné tímy však svoju úlohu zvládli, takže fanúšikovia si môžu pozrieť zápasy v najlepšom tenisovom stánku sveta. Tá po novom ponúka zastrešené tribúny a o niečo väčšiu kapacitu. Novinári zas môžu pracovať vo vyššom komforte, pretože počas obnovy boli zrekonštruované aj tzv. novinárske boxy.

Zdroj: www.rolandgarros.com 


Novinkou nie je len zmodernizovaný centrálny dvorec

 

V rámci rozsiahlej obnovy sa nepracovalo  len na modernizácii centrálneho dvorca. Projekt zahŕňal aj výstavbu niekoľkých nových kurtov. Medzi nimi vyniká najmä Court Simonne-Mathieu, ktorý síce ponúka menšiu kapacitu, no na oplátku sa môže pochváliť dosť vysokým komfortom, napr. nadštandardnými V.I.P. lóžami alebo zastrešením 2 hlavných protiľahlých tribún. Či dvorec zožne úspech, to ukážu čísla návštevnosti zverejnené po ukončení aktuálne prebiehajúceho turnaja.

Zdroj: www.rolandgarros.com


V najlepšej tenisovej aréne planéty sa už stihlo odohrať niekoľko zápasov. S tým, ako bude program druhého grandslamového týždňa vrcholiť, sa stane dejiskom najlepších a zároveň najnavštevovanejších súbojov. V rozpise zápasov na vynovenom centrálnom kurte nechýba ani finále, ktoré sa už tradične hrá práve na Court Philippe-Chatrier.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: Poudou99, www.rolandgarros.com