Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Morave sa dá ubytovať v najlepšom rodinnom hoteli Európy

Napísal Róbert Bosák, 02.02.2019

Českí a slovenskí hotelieri už neraz ukázali, že službami a vybavením ubytovacích miest ničím nezaostávajú za západom. Dôkazom toho je aj nedávny úspech moravského hotela Villa Memories, ktorý zabodoval v súťaži Boutique Hotel Awards

 

Iniciátori Boutique Hotel Awards už niekoľko rokov po sebe vyhľadávajú najlepšie rodinné hotely. Inak tomu nebolo ani koncom minulého roka, kedy boli vybratí ďalší noví laureáti. Na radosť zástupcov českého hotelierstva sa na čelo tejto súťaže dostal aj spomínaný hotel Villa Memories z moravského mestečka Fryšták.

Zdroj: www.booking.com 


Top rodinný hotel ukrývajú Hostýnske vrchy

 

4 hviezdičky, súkromné spa a poloha priamo pod Hostýnskymi vrchmi. Ak k tomu prirátame útulné prostredie prerobeného rodinného domu a tematicky variabilné zariadenie apartmánov, úspech v prestížnej medzinárodnej súťaži nám bude pripadať viac ako zaslúžený. Podobne to vnímali aj organizátori súťaže, ktorým sa moravský hotel zapáčil natoľko, až zdolal desiatky konkurenčných projektov z celej Európy.

Zdroj: villa-memories.hotel.cz 


Trochu koloniálnej exotiky uprostred Moravy

 

V spomínanej lokalite a celkovo aj v Česku nie je zvykom, aby boli hotely zariadené prvkami koloniálneho interiérového štýlu. Aj preto je Villa Memories vyhľadávaným unikátom, bez ohľadu na to, či získava ocenenia. Hostia si totiž môžu užívať pohodlné ubytovanie v izbách zariadených v znamení farebnosti a exotickej sviežosti. Každá z 8 izieb je v inom prevedení, takže návštevníci, ktorých tu môže naraz prespať až 22, môžu nasávať africkú atmosféru na rôzne spôsoby.

Zdroj: www.booking.com 


Vybavenie a prvky v jednotlivých apartmánoch:

 

- viaceré kusy nábytku sú vyrobené z masívneho dreva z teaku

- steny (nielen) v spoločných priestoroch zdobia vinylové tapety

- pri textíliách sa vsádzalo na turecké koberce a luxusné tkaniny

- podlahy sú z dreva merbau, vonkajšie terasy z dreva bangkirai

- súčasťou hotela je aj vínna pivnica s vybranými vínami z JAR

Zdroj: www.booking.com


Villa Memories si dokázala získať patričnú popularitu aj bez ocenenia v spomínanej súťaži. Najlepší rodinný hotel butikového typu v Európe je totiž pravidelne navštevovaný domácimi aj zahraničnými turistami. Práve vďaka tomu sa údajne dostal do zoznamu súťažiacich, čo sa  nakoniec premenilo na veľké víťazstvo.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.booking.com, villa-memories.hotel.cz