Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na londýnskom realitnom trhu sa objavil minidom široký len 3,35 m

Napísal Róbert Bosák, 21.02.2020

Nedostatok pozemkov a s tým spojená prehustená zástavba vo vybraných štvrtiach trápi viaceré svetové metropoly. Výnimkou nie je ani Londýn, kde tento problém prerastá do obrích rozmerov. Aspoň čiastočne ho môže riešiť realizácia extra úzkych minidomov so šírkou iba niekoľkých metrov.

Zdroj: selenckyparsons.com


Jedným z takýchto špeciálnych minidomov je aj projekt The Coach House z dielne ateliéru Selencky a Parsons. Práve tento londýnsky ateliér stojí za návrhom objektu, ktorý obohatil zoznam rekordne úzkych rodinných domov o ďalšie unikátne dielo. Jeho zariadenie zároveň potvrdilo, že aj štíhle domy tohto typu môžu byť komfortným miestom na život ponúkajúcim viac ako štandard.

Zdroj: selenckyparsons.com


Šírka domu dosahuje len 3,35 m

 

The Coach House nezaplnil medzeru iba na londýnskom realitnom trhu, kde viac podobných projektov prispievajúcich k riešeniu nedostatku miesta stále chýba. Extra štíhlym prevedením zaplnil voľný priestor aj medzi 2 okolitými stavbami, medzi ktoré sa vtisol vďaka šírke 3,35 m. Tou sa zaradil aj k najužším domom na svete, ktorých s podobnou šírkou zatiaľ až tak veľa nie je.

Zdroj: selenckyparsons.com


Komfortný a kompletne vybavený

 

Kým predná časť objektu disponuje spomínanou minimálnou šírkou, vzadu sa jeho priestor rozširuje. Zadná strana domu je totiž riešená v štýle písmena L, čo umožnilo zariadiť interiér s ešte vyšším dôrazom na komfort. O ten sa nestará len vkusný moderný dizajn, ale aj veľké presklené okná, ktoré presvetľujú každú zo 4 spální. Nový majiteľ si tak neužije len pokojný spánok v dome so zdravou mikroklímou, ale aj pekný výhľad na zelenú záhradu za domom.

Zdroj: selenckyparsons.com


Dom sa predáva za 1,25 mil. libier

 

Za útulné bývanie, zdravú vnútornú mikroklímu aj výhľad na záhradu si nový majiteľ priplatí. Štíhly minidom totiž neprekvapí iba schopnosťou ponúknuť nadštandard napriek malej šírke. Pozornosť vzbudzuje aj jeho predajná cena. The Coach House sa objavil v realitnej ponuke za 1,25 mil. libier, za čo sa v Londýne dajú zohnať oveľa väčšie nehnuteľnosti. V tomto prípade si však majiteľ priplatí aj za samotný nápad a originalitu domu.

Zdroj: selenckyparsons.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: selenckyparsons.com

Zdroj foto: selenckyparsons.com