Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Hrebienku už otvorili Tatranský ľadový dóm

Napísal Róbert Bosák, 22.11.2019

Preslávený Tatranský ľadový dóm bude na Hrebienku vládnuť aj túto zimu. Potvrdilo sa to jeho včerajším sprístupnením pre verejnosť, ktorá si tak opäť môže pozrieť jeden zo symbolov zimnej sezóny vo Vysokých Tatrách.

Zdroj: unbesoteresa.blogspot.com


Tatranský ľadový dóm má za sebou 6 úspešných sezón. Autori myšlienky, ktorí prišli s touto atrakciou, tak nevideli dôvod neukázať turistom prichádzajúcim do Vysokých Tatier poriadnu porciu tohto netradičného umenia opäť. Od štvrtka je oficiálne sprístupnená verejnosti, ktorá sa môže znova presvedčiť na vlastné oči, že ľudská tvorivosť nemá hranice.

Zdroj: www.tasr.sk


V znamení Notre-Dame

 

Tatranský ľadový dóm je zaujímavý práve tým, že každý rok prináša niečo nové. Túto sezónu sa bude niesť v znamení francúzskej katedrály Notre-Dame. Tú počas apríla zastihol šokujúci požiar, čím si sakrálny klenot získal pozornosť celého sveta. Poškodený kostol si svoje miesto formou takejto ľadovej imitácie vyslúžil aj na Hrebienku, kde bude pár mesiacov k dispozícii tisíckam domácich aj zahraničných návštevníkov.

Zdroj: www.tasr.sk


Ešte väčší ako minulý rok

 

Návštevníci, ktorí na Hrebienok zavítajú, sa môžu tešiť až na 12-metrové dielo. Práve v tejto výške sa nachádza najvyšší bod ľadovej katedrály, vďaka čomu je tohtoročná verzia ľadového dómu o niečo vyššia ako vlani. To si celkovo vyžiadalo 225 ton ľadu, ktoré musel autor Adam Bakoš použiť na zhotovenie diela, na ktorom sa údajne pracovalo zhruba celý mesiac.

Zdroj: www.tasr.sk


Otvorenie Tatranského ľadového dómu už tradične prebehlo v rámci zahájenia novej zimnej sezóny vo Vysokých Tatrách. Tá by mohla aj vďaka tejto atrakcii zaznamenať ďalšiu vysokú návštevnosť a nadviazať na rekordný záujem o Vysoké Tatry z leta. 

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk, regiontatry.sk

Zdroj foto: unbesoteresa.blogspot.com, www.tasr.sk