Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na čo slúžia termostatické batérie a prečo by ste im mali venovať pozornosť

Napísal PR článok, 13.11.2019

Komfort, bezpečie, úspora. Aj tak by sa dali jednoducho definovať termostatické batérie. Poďme si o nich povedať viac. Zaujíma vás, na akom princípe tento druh batérií funguje? Aké existujú druhy a či sa vôbec oplatí do nich zainvestovať?

Ako funguje termostatická batéria?

Termostatické batérie fungujú tak, že udržujú stálu teplotu vody. A to aj v situácii, keď klesne tlak vody v potrubí (napr. pustí sa iná batéria). Súčasťou batérie je ventil, najčastejšie bimetalový. Ak sa zmení teplota a tlak vody, dôjde k zmene napätia vo ventile. Ten sa buď otvorí, alebo zatvorí, čo zmení prietok teplej/studenej vody. Vďaka tomu, že môžete s úplnou presnosťou regulovať požadovanú teplotu presne podľa vášho priania, sú batérie veľmi užitočné. 


Bezpečnosť nadovšetko 

Obarenie vodou vám ani vašim neposedným deťom už nehrozí. Môžete vydýchnuť, batérie obsahujú detskú poistku. S ňou si dieťa len tak neporadí. Bezpečie sa však netýka len detí. K úrazu môžu prísť aj dospelí. Väčšina batérií ponúka izoláciu vrchného obalu, to znamená, že na dotyk sú príjemné a nespálite sa. To isté platí aj v prípade studenej vody, ktorá tiež dokáže byť pekne nepríjemná. Hlavne, keď ju nečakáte.

Kde nájde batéria svoje využitie?

V súčasnosti môžete batérie zakomponovať takmer kamkoľvek. V kúpeľni ide nielen o umývadlové termostatické batérie, ale aj o vaňové a sprchové batérie. Svoje miesto už majú aj v kuchyniach, zadovážiť si tak môžete aj drezové batérie. A nesmieme zabudnúť ani na centrálne termostatické batérie.

Oplatia sa?

Vzhľadom na to, akým princípom batéria funguje, môžeme s pokojným srdcom povedať, že áno. A to aj napriek vyššej počiatočnej cene. Používaním termostatickej batérie totiž môžete oproti ostatným typom znížiť spotrebu vody až o 50 %! Už nemusíte čakať, kým sa odpustia litre studenej vody, a doputuje k vám teplá voda s teplotou, ktorú si sami nastavíte. 

U nás si vyberie každý

Hľadáte odborníka na sanitárne vybavenie kúpeľne aj kuchyne? E-shop Sanitino.sk ponúka široký sortiment tovaru vrátane termostatických batérií do všetkých častí vášho domu. Veríme, že si tu vyberie aj ten najnáročnejší zákazník.