Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na brněnskom Výstavišti sa pripravujú Stavební veletrhy Brno 2017

Napísal Róbert Bosák, 24.04.2017

Sezóna veľkých stavebných veľtrhov pokračuje aj v druhom štvrťroku. Momentálne finišujú prípravy na ďalší z vrcholov programu tohto druhu u našich českých susedov.

 

Miestom konania stavebného veľtrhu rozbiehajúceho svoj bohatý program už túto stredu je Brno, konkrétne miestne Výstaviště. Jedná sa o tradičné medzinárodné podujatie Stavební veletrhy Brno 2017 (SVB 2017), ktoré má opäť ponúknuť pohľad na všetko podstatné, čo sa aktuálne v stavebníctve deje, samozrejme aj so slovenskou účasťou.

 

Jedno z najväčších stavebných podujatí v Česku

 

SVB patria už pár rokov k vrcholom celoročného programu stavebných veľtrhov. Inak tomu nebude ani tento rok, pod čo sa opäť podpíše početná účasť vystavovateľov z rôznych kútov strednej a východnej Európy. Renomé veľtrhu každoročne zvyšuje aj rastúci počet domácich a zahraničných návštevníkov, ktorý sa už dlhšie pohybuje rádovo v tisícoch.

Zdroj: mt-nabytok.sk

 

Zameranie veľtrhu a hlavné témy programu  

 

Tematická komplexnosť veľtrhu zameraná na široký okruh stavebných segmentov sa stala pre organizátorov smerodajnou aj teraz. Na svoje si prídu všetci návštevníci, pretože tohtoročný program sa bude zaoberať mnohými témami od stavebných materiálov a technológií cez nové konštrukčné riešenia až po samotnú realizáciu budov.

 

Tematické okruhy s najväčšou pozornosťou:


- zásobovanie vodou pre domácnosti a ich exteriéry

- inteligentná domácnosť s ohľadom na bezpečnosť

- dotácie na realizáciu energeticky úsporného bývania

- drevostavby a novinky z oblasti zelenej architektúry

Zdroj: bvv.cz

 

Od stredy do soboty v Brne

 

Priebeh očakávaného podujatia odštartuje v stredu, pričom jeho bohatý program bude trvať až do soboty. Miestom konania je spomínané Výstaviště Brno, v ktorom už čakajú organizátori tešiaci sa na početné návštevy aj zo Slovenska.

 

Praktické informácie pre návštevníkov:

 

Otváracie hodiny - 10:00-18:00 (streda - piatok), 10:00-17:00 (sobota)

Vstupné - 140Kč (online lístok)

            - 180Kč (na mieste)

Vstupné miesta - Hlavný vchod, Pavilón E, Pavilón G2, Pavilón P

Zdroj: space-in.cz

                        

Mnohí to máme do Brna len na skok, takže v prípade záujmu môžeme ísť v ktorýkoľvek deň poctiť organizátorov svojou návštevou. Čaká nás to najlepšie z aktuálneho diania na stavebnej scéne v strednej Európe, pričom domov nebudeme odchádzať len s novými poznatkami, ale takisto obohatení kultúrnym programom a príjemným spoločenským zážitkom.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : svf.stuba.sk, mt-nabytok.sk, bvv.cz, space-in.cz