Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Airbnb sa objavil rodný dom Harryho Pottera

Napísal Róbert Bosák, 02.12.2019

Nie je žiadnou novinkou, no v posledných týždňoch patrí medzi top ponuky ubytovania na Airbnb. Reč je o De Vere House, o rodnom dome hrdinu sveta čarodejníkov, ktorý je k dispozícii (nielen) pre tých, ktorí chcú spoznať najútlejšie detstvo Harryho Pottera na vlastnej koži.

 

Ponuka ubytovania v domoch, ktoré majú spojitosť s knižnými a filmovými hrdinami, zaujme vždy. V prípade nehnuteľnosti, ktorá má niečo spoločné s Harrym Potterom, je zvedavosť ľudí pátrajúcich po ubytovaní ešte vyššia. Obzvlášť, ak sa jedná o jeho rodný dom, ktorý sa v príbehu veľdiela spomína skôr okrajovo.

Zdroj: airbnb


Magicky príťažlivý dom plný tajomstiev

Tajomná nehnuteľnosť miestami pôsobí priam magickou príťažlivosťou. Záujemcov o pobyt zároveň láka mierne strašidelnou atmosférou. V dome sa vraj občas zvyknú premávať viacerí duchovia, ktorí však nenarúšajú pohodové ubytovanie v tzv. Godricovej úžľabine, kde malý Harry strávil úvodnú etapu života.

Zdroj: airbnb


Pohodový pobyt v historickom objekte

Atmosféru v dome robí originálnou aj historická budova, v ktorej sa pôvodný Harryho domov nachádza. Stavba stará niekoľko stoviek rokov je však komfortne zariadená, takže o nejakom nepohodlí  nemôže byť reč. Nájomcom nebude chýbať ani televízia alebo prístup na internet. Výdobytky techniky však možno radi vymenia za pokojné večery pri kozube.

Zdroj: airbnb


Cena za nocľah sa pohybuje okolo 130 €

Malý historický domček v meste Lavenham nepatrí k najlacnejším, no vzhľadom na miestne cenové pomery a slávneho rodáka, ktorý v ňom žil, je cena stále primeraná. Podľa ponuky na Airbnb sa objekt s pobytom na 2 noci prenajíma za 254 libier, čo vychádza okolo 130 eur za 1 noc. Súčasťou ceny sú aj tradičné anglické raňajky s typickým dobovým nádychom, čo má hosťom zaručiť pravú „potterovskú“ atmosféru.

Zdroj: airbnb


Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: airbnb