Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Múzejná štvrť vo Viedni otvorí nový kultúrny priestor

Napísal Róbert Bosák, 28.08.2020

Múzejná štvrť vo Viedni patrí už roky medzi najnavštevovanejšie kultúrne centrá na svete. Pre svojich hostí aktuálne chystá nový priestor, ktorý im prinesie radu nezabudnuteľných umeleckých aj spoločenských zážitkov.

 

Realizáciou projektu Libelle, ako je tento nový kultúrny priestor pomenovaný, prišlo vôbec k prvému rozšíreniu Museum Quartier. Výsledkom je nadčasová spoločenská zóna, ktorá bude voľne prístupná všetkým návštevníkom prehliadok, výstav alebo rôznych spoločenských udalostí.

Zdroj: www.mqw.at 


Terasa s výhľadom na mesto

 

Ako súčasť štvrte plnej múzeí bude Libelle plniť najmä kultúrnu funkciu. Tá však nebude ani zďaleka jedinou. Projekt bol totiž navrhnutý ako prístavba s rozsiahlou terasou, ktorá hosťom ponúkne aj možnosť na relax pri krátkom posedení, či už počas prebiehajúcich podujatí alebo kedykoľvek počas dňa. Chýbať nebude ani výhľad na časť Viedne, ktorý návštevu štvrte ešte viac oživí.

Zdroj: wien.info 


Rovno na streche jedného z múzeí

 

O nevšedný zážitok obohatený pútavým výhľadom na centrum Viedne sa postará umiestnenie terasy. Laurids Ortner, ktorý stojí za návrhom projektu, vybral pre Libelle polohu priamo na streche Leopoldovho múzea. Jeho vedenie zároveň sľubuje, že posedenie na terase ponúkne návštevníkom celkom inú perspektívu na dianie v štvrti.

Zdroj: wien.info 


Otvorenie prebehne 1. septembra

 

Prví návštevníci budú môcť okúsiť inú perspektívu už o pár dní. Slávnostné otvorenie terasy je totiž naplánované na 1. septembra. Terasa je hotová, čaká sa len na finálne úpravy, ktoré sa do daného termínu stihnú bez problémov. Otvoreniu nového viedenského kultúrneho priestoru tak nič nestojí v ceste.

Zdroj: leopoldmuseum.org 


Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: www.mqw.at, wien.info, leopoldmuseum.org