Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

MODDOM 2016 pozýva na prehliadku top trendov v oblasti nábytku

Napísal Róbert Bosák, 10.10.2016

Top trendy z oblasti nábytku,  elegantné interiérové doplnky, elitný výber dizajnérov a tisíce zvedavých návštevníkov. To všetko pod jednou strechou už v stredu, kedy začína ďalší ročník prestížneho veľtrhu MODDOM. 

 

Priaznivcov interiérových trendov čaká päť dní plných bohatého programu zameraného na predstavenie noviniek z oblasti nábytku a vkusných bytových doplnkov. Bratislavská Incheba totiž hostí ďalšie významné podujatie, ktoré vzbudí pozornosť tisícok ľudí. 21.ročník veľtrhu MODDOM je jedným z ťahákov v zozname podujatí tohto druhu a po úspechoch z minulých rokov sa môžeme tešiť na perfektne pripravenú udalosť aj teraz.

Zdroj: www.incheba.sk

 

Veľtrh inšpiruje vašu domácnosť

 

Návštevníci predošlých ročníkov vedia, že MODDOM je podujatím schopným inšpirovať pri zariaďovaní domova. Priestory Incheby nezaplnia len atraktívne modely moderného nábytku, pretože súčasťou veľtrhu budú doplnky vhodné pre kompletné zariadenie domácnosti.  Tešiť sa môžete na exkluzívne kúsky od našich aj zahraničných výrobcov, medzi ktorými nebudú chýbať ani podlahy, svietidlá alebo dokonca krby a príslušenstvo k ich používaniu.

Zdroj: www.incheba.sk

 

Výstava prebehne od stredy do nedele

 

Možnosť navštíviť jeden z najnavštevovanejších domácich veľtrhov máme už túto stredu. Kto by nestíhal, môže prísť v nasledujúcich dňoch, keďže MODDOM bude prebiehať celých 5 dní a svoje brány zavrie až v nedeľu. Pripomíname, že organizátorom sa podarilo presťahovať trh z Nitry do bratislavskej Incheby, čo by malo prilákať ešte viac ľudí a výrazne zvýšiť celkovú návštevnosť.

Zdroj: www.drevbyt.sk

 

Informácie pre návštevníkov

 

Dátum a miesto konania :

-          12.-16.október

-          Incheba, Bratislava (mestská časť Petržalka)

 

Otváracie hodiny veľtrhu :

Streda - sobota (12.-15.október) -  10:00 - 19:00

Nedeľa (16.október) – 10:00 – 17:00

 

Vstupné :

-          6€ (základné)

-          4€ (zľavnené)

-          deti do 6 rokov zadarmo (len v sprievode dospelého)

-          vstupenky je možné kúpiť na mieste alebo v predpredaji na internetových portáloch

Zdroj: www.drevbyt.sk

 

Nábytok a bytové doplnky nebudú jediným bodom programu. Popri prehliadke si prezrieme aj prácu šikovných umelcov, pretože organizátori pripravili výstavu s príznačným názvom ART. Ide o prezentáciu výtvarného umenia, ktorá nás vtiahne do sveta fantázie a predstaví tvorivosť v plnej kráse. Ktovie, možno nás sochy, keramické predmety, fotky alebo sklenené a drevené doplnky inšpirujú a podobnými dielami oživíme svoj interiér.  

Zdroj: www.incheba.sk

 

Text : Róbert Bosák

Foto : incheba.sk, drevbyt.sk