Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Mobilné bývanie na kolesách v pohodlí a v štandarde

Napísal Róbert Bosák, 17.01.2018

Nie je prvým ani posledným, kto ukázal svetu, že bývanie na kolesách má viacero výhod. Mladý americký bloger je však jedným z mála obyvateľov autobusu, ktorý si užíva tento spôsob života v pohodlí a v bežnom štandarde.

Zdroj: thesun.co.uk

 

Michael Fuehrer, rodák z New Jersey, si splnil sen o bývaní, ktoré by mu zaistilo dostatočný komfort a možnosť tráviť čas vždy na nejakom inom mieste. Po tom, čo sa uchytil ako bloger a rozhodol sa hľadať spôsoby, ako spojiť bývanie s cestovaním, mu do cesty prišiel vyradený školský autobus. Práve ten mu bol osudným a po pár mesiacoch sa doň oficiálne nasťahoval.

Zdroj: thesun.co.uk


Premena sa stihla za 9 mesiacov

 

Premena školského autobusu na útulný mobilný príbytok trvala celých 9 mesiacov. O proces rekonštrukcie sa postaral sám Michael, ktorý si upravil interiér presne podľa svojich predstáv. Vďaka vynaliezavosti sa mu podarilo zakomponovať na plochu niekoľkých m2 posteľ, WC aj všetky spotrebiče, ktoré potrebuje ku každodennému životu.

Zdroj: adwertisemewssouth.com

 

V štýle eko s dominanciou dreva

 

Snaha o skromné bývanie v minimalistickom štýle využívajúcom hlavne prírodné materiály sa odzrkadlila na konkrétnom výsledku. V interiéri nájdeme štýlové drevené podlahy aj obklady v svetlohnedom prevedení, ku ktorému bolo doladené zariadenie v bielom a béžovom odtieni. Príbytok tak neplní len požadovaný účel mobility, ale aj nezávislého a šetrného bývania.

Zdroj: lonelyplanet.com

 

Život v autobuse nie je pre každého a v tomto prípade nielen kvôli spôsobu bývania, ale aj pre vyššie finančné náklady. Amerického blogera totiž kúpa vozidla s následnou rekonštrukciou vyšla v prepočte necelých 30 000 €, za čo by si u nás kúpil menší, no celkom slušne zariadený byt. Táto investícia mu však pomohla zriadiť si v autobuse útulné bývanie na vysokej úrovni.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: thesun.co.uk, lonelyplanet.com, advertisemewssouth.com