Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Mestské kúpaliská v Bratislave navštívilo takmer 250 000 ľudí

Napísal Róbert Bosák, 21.09.2021

Vyššie teploty pretrvávajúce takmer počas celej letnej sezóny priali prevádzkovateľom kúpalísk. Ich návštevnosť sa v porovnaní s minulým rokom zvýšila v mnohých mestách. Výnimkou nebola ani Bratislava.

 

V Bratislave bolo počas tohtoročnej letnej sezóny otvorených hneď niekoľko kúpalísk. K tým najnavštevovanejším patrí Rosnička, Tehelné pole či Areál zdravia Zlaté piesky. Z vysokej návštevnosti sa však mohli tešiť aj ostatné kúpaliská v meste. Potvrdila to aj štatistika Správy telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR.

Zdroj: bratislava.sk

 

Tohtoročná návštevnosť dosiahla takmer 250 000

 

Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STARZ) spravuje dokopy 7 bratislavských kúpalísk. Okrem trojice vyššie uvedených areálov má na starosti aj kúpaliská Delfín, Lamač, Rača a Krasňany. Všetky z týchto kúpalísk boli otvorené od polovice júna až do posledného augustového víkendu. Počas tejto doby ich navštívilo 247 172 ľudí

 

Počet návštevníkov sa zvýšil až o necelých 30 000

 

Uvedený počet návštevníkov priniesol v štatistikách hodnotiacich medziročný vývoj výrazný rast. Návštevnosť všetkých 7 kúpalísk sa zvýšila až o niekoľko tisíc ľudí. Podľa čísel STARZ navštívilo tento rok mestské kúpaliská v Bratislave o 29 235 viac ľudí ako v rovnakom období predošlého roka.

Zdroj: bratislava.sk

 

Letné kúpaliská, nielen tie v Bratislave, sa aj tento rok vyhli stratám spôsobeným reštrikciami vyplývajúcimi z epidemiologickej situácie. Podobne ako minuloročná sezóna, aj tá tohtoročná prebehla v znamení uvoľnených opatrení, čo sa odrazilo aj na návštevnosti, ktorej sa dokonca podarilo vzrásť.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: bratislava.sk