Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Medzinárodný veľtrh Aquatherm už o mesiac

Napísal Róbert Bosák, 12.01.2015

Výstavné veľtrhy sú skvelou možnosťou ako prezentovať rôzne firmy a ukázať verejnosti ich prácu. To všetko sa deje pod jednou strechou a za pár dní, čím si takéto udalosti získavajú popularitu. No a o mesiac náš čaká jeden z najväčších veľtrhov Slovenska.

Zdroj: www.aeroflex.cz


V dňoch 10.-13.2. sa uskutoční tradičný medzinárodný odborný veľtrh Aquatherm – veľtrh vykurovania, vetrania, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky. Miestom konania je samozrejme pravidelné výstavisko Agrokomplex Nitra, ktoré bude v spomínanom termíne hostiť popredných slovenských predstaviteľov najnovších produktov z danej oblasti.

Zdroj: www.aquatherm-nitra.com


V poradí už 17.ročník


Organizátori tohtoročného veľtrhu sa môžu tešiť z prípravy už 17.ročníka, čo samo o sebe dokazuje úspech celého podujatia. Záujem vystavovateľov aj návštevníkov bol po minulé roky dosť veľký a vysoké očakávania si realizátori kladú aj teraz. Stúpajúci počet najlepších slovenských predstaviteľov z oboru a ocenenie udalosti začínajúcimi zahraničnými firmami vstupujúcimi na Slovensko robí veľtrh ešte viac prestížnym.

Zdroj: www.aeroflex.cz


Novinky v oblasti technického zriadenia nehnuteľností


Význam organizovania tohto odborného veľtrhu spočíva najmä v prezentovaní zaujímavých noviniek na trhu s technickým zariadením budov. Aquatherm Nitra je ideálna príležitosť ako verejnosti predstaviť nové produkty a spojiť to s príjemnou akciou. Podujatie prinesie návštevníkom nové informácie o efektívnych a praktických zariadeniach zlepšujúcich technický stav bývania a predstaviteľom spoločností zas poznatky o napredovaní stavebného trhu.   

Zdroj: www.hokkaido.cz


Veľtrh sa orientuje na prezentáciu :


–        vykurovacej techniky

–        ventilačnej a klimatizačnej techniky

–        chladiacej techniky

–        sanitárnej techniky a zariadení pre úpravu vody

–        meracích, riadiacich a regulačných zariadení

–        potrubí pre vykurovanie, vodu, kanalizáciu, plyn a paru

–        obnoviteľných a alternatívnych zdrojov energie

–        noviniek v tepelných izoláciách

Zdroj: www.climaport.sk


17.ročník odborného veľtrhu Aquatherm sa blíži a mnohí sa už teraz tešia na jeho otvorenie. Podujatie bude určite veľkým zážitkom a každému zúčastnenému prinesie niečo nové. Navyše sa môžeme tešiť aj na bohatý sprievodný program a doplňujúce akcie, ktoré spestria celý veľtrh. Na 10-13.2. si teda vyhraďte voľný čas, aby sme sa mohli stretnúť v Nitre.


Text : Róbert Bosák

Zdroj : aquatherm-nitra.com

Foto : aeroflex.cz, aquatherm-nitra.com, hokkaido.cz, climaport.sk