Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Medzinárodný olympijský výbor sa sťahuje do novej centrály

Napísal Róbert Bosák, 24.06.2019

Medzinárodný olympijský výbor (MOV) aktuálne oslavuje významné výročie. Pri tejto príležitosti ho okrem samotných osláv čaká aj veľké sťahovanie do nového sídla. To je už pripravené na kolektív s 500 zamestnancami, ktorí budú pôsobiť v novej centrále.

 

MOV je na scéne už dlhých 125 rokov. Práve v týchto dňoch prebiehajú oslavy významného výročia založenia tejto organizácie. Tie sú sprevádzané otvorením nového sídla, do ktorého sa zamestnanci výboru pomaly sťahujú. Po viac ako storočí tak nebudeme centrálu MOV hľadať na hrade Vidy, ako tomu bolo doposiaľ.

Zdroj: 3xn.com 


Celý tím presťahovaný pod jednu strechu

 

Výstavba novej centrály mala hneď niekoľko dôvodov. Okrem potreby nového modernejšieho sídla sa hovorilo o požiadavke dostať všetkých zamestnancov organizácie na 1 miesto. Práve to umožní novootvorená budova, ktorá disponuje nadštandardnými podmienkami a dostatkom priestoru pre 500 ľudí, teda pre kompletný personál MOV.

Zdroj: 3xn.com 


Domovom MOV ostáva mesto Lausanne

 

Proces sťahovania by mal byť ukončený za pár dní. Nová centrála totiž sídli neďaleko hradu Vidy, ktorý ako základňa MOV definitívne končí. Domovom nadnárodnej organizácie je tak naďalej švajčiarske mesto Lausanne, ktoré hostí výbor od začiatku svojho pôsobenia a vďaka novému sídlu sa na tom v najbližších desaťročiach zrejme nič nezmení.

Zdroj: 3xn.com 


Komplex vzbudzuje pozornosť dizajnom

 

Uvedené prednosti nie sú jediné, ktoré robia novej centrále dobrú reklamu. O tú sa postaral aj exkluzívny dizajn budovy, za ktorým stojí ateliér 3XN. Ten prišiel s návrhom zvlnenej stavby so vzhľadom imitujúcim hviezdicu. Vďaka tomu sa pri výstavbe podarilo zrealizovať dvojitú fasádu schopnú slúžiť aj ako zvuková izolácia. Zároveň slúži na zachytávanie dažďovej vody, ktorá sa nepoužíva len ako vlaha pre strešnú záhradu, ale po procese recyklácie spĺňa aj účel úžitkovej vody pre zamestnancov.

Zdroj: 3xn.com 


Nové sídlo MOV v číslach:

 

- základný kameň bol položený 8. decembra 2015

- výmera celého interiéru dosahuje až 22 000 m²

- prízemné podlažie kryje zelená strecha o veľkosti 2500 m²

- súčasťou areálu je aj 135 parkovacích miest pre bicykle

- investícia do výstavby sa vyšplhala na 145 mil. frankov

 

Text: Róbert Bosák

Foto zdroj: 3xn.com