Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Medická záhrada v Bratislave podstúpi ďalšiu fázu revitalizácie

Napísal Róbert Bosák, 03.11.2021

Veľká revitalizácia parkov a zelených priestranstiev v hlavnom meste bude pokračovať aj v novembri. Vedenie mesta chce stihnúť viaceré práce, vďaka ktorým budú vybrané zelené zóny opäť v lepšej kondícii. V lepšom stave má byť čoskoro aj Medická záhrada v Starom Meste.

 

Jedna z najnavštevovanejších zelených zón v Bratislave v minulosti absolvovala viacero rekonštrukčných zásahov. Ďalšiu revitalizáciu začala podstupovať v máji tohto roka. V rámci snahy o jej rozsiahlu obnovu sa už stihli zmodernizovať lavičky a upraviť zeleň. Teraz sú na rade chodníky, ktorých opravou vstúpi Medická záhrada do finálnej fázy revitalizácie.

Zdroj: travelcoffeehot.com

 

Oprava chodníkov má trvať maximálne mesiac

 

Hlavným cieľom záverečnej fázy obnovy Medickej záhrady je práve oprava chodníkov. Tou sa celá naplánovaná revitalizácia tohto zeleného priestranstva ukončí. Vynovené chodníky by mali byť hotové ešte v tomto roku. Podľa vedenia mesta by práce, ktoré odštartujú v priebehu tohto týždňa, nemali trvať dlhšie ako mesiac.

 

Medická záhrada bude počas obnovy otvorená

 

Podobne ako predošlé revitalizačné zásahy, aj oprava chodníkov má prebiehať tak, aby bola Medická záhrada naďalej verejnosti prístupná. Návštevníci ju môžu kedykoľvek navštíviť, no pri pohybe v areáli záhrady ich čakajú obmedzenia. Tie sa budú týkať pohybu po opravovaných chodníkoch, ktoré budú oplotené, takže prechod po nich nebude možný.

Zdroj: beautifulslovakia.sk

 

Keďže areál Medickej záhrady ostane počas prebiehajúcej obnovy otvorený, vedenie mesta žiada návštevníkov, aby boli pri pohybe po priestranstve opatrní. Zároveň žiada o trpezlivosť a rešpektovanie všetkých dočasných obmedzení.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: travelcoffeehot.com, beautifulslovakia.sk