Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Maďarský Balaton láka na pobyt v tradičných dovolenkových domoch

Napísal Róbert Bosák, 21.07.2018

Otvorené hranice a vyššia životná úroveň dovoľujú stále väčšej skupine Slovákov tráviť dovolenku pri mori. Napriek tomu je Balaton, kedysi alternatíva voči „nedostupným“ prímorským krajinám, stále obľúbený, a to aj vďaka pestrým možnostiam ubytovania.

 

Balaton, miesto mnohých tvárí s rozmanitou atmosférou dýchajúcou tokajskými vinohradmi, Stredomorím aj tradičným vidiekom, patrí stále k najvyhľadávanejším destináciám Slovákov. Pod to sa podpisujú aj skvelé služby vrátane pestrej ponuky kvalitných ubytovacích zariadení, ku ktorým patria aj štýlovo prerobené dovolenkové domy v obci Dörgicse.

Zdroj: www.archdaily.com 


Komfort, tradičné prvky a splynutie s okolím

 

K najnovším ťahákom v ponuke dovolenkových domov v spomínanej lokalite patrí chalupa Portushome, ktorú prenajíma istý Csaba Antal. Jedná sa o štýlový eko domček zrealizovaný z tradičných prvkov, ktorého prevedenie má imitovať niekdajšiu miestnu architektúru. Návrh berie ohľad na okolité prostredie a vsádza na štandardný komfort založený na prevzdušnených priestoroch, dostatku súkromia a optimálnom presvetlení.

Zdroj: www.booking.com 


Chalupa vhodná na celoročné rodinné dovolenky

 

Atmosféra pri brehoch Balatonu síce chutí najlepšie v lete, no miestni prenajímatelia dokážu návštevníkom zabezpečiť komfortný pobyt po celý rok. Výnimkou nie je ani objekt, ktorého hlavnou devízou je orientácia na tradície a odkaz minulých období, vďaka čomu je dopyt po ubytovaní v drevostavbe s výmerou 90 m2 v cene od 130 € za noc nadpriemerný bez ohľadu na časť roka. Pre záujemcov o pobyt v tejto pokojnej dedinke ale obsadenosť nie je problém, pretože v ponuke ubytovacích kapacít je niekoľko ďalších podobných objektov.

Zdroj: www.archdaily.com 


Ďalšie z dovolenkových domov v Dörgicse:

Zdroj: www.pinterest.com


Zdroj: www.booking.com


Zdroj: www.homeaway.co.uk


Zdroj: www.archdaily.com


Temperamentné Grécko, orientálne Turecko ani šarmantné Taliansko vám rozpálené pláže pri maďarskom Balatone nenahradia, no ako cenovo a časovo dostupná alternatíva vás o príjemné dovolenkové chvíle neukráti. Obzvlášť, ak hľadáte niečo tradičné s vidieckou atmosférou, pri ktorej si doprajete sladké leňošenie v niektorej z letných „rezidencií.“ Alebo skôr chalúpok?  

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.nivos-szallasok.hu, www.archdaily.com, www.booking.com, www.pinterest.com, www.homeaway.co.uk