Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Letný seriál o dovolenkových hitoch (7. časť) – Romantická vila z južného Anglicka

Napísal Róbert Bosák, 03.09.2018

Anglický Sussex sa právom radí medzi najobľúbenejšie dovolenkové regióny vo Veľkej Británii. Pomáha tomu aj malebné mestečko Midhurst, v blízkosti ktorého stojí zopár romantických usadlostí stvorených pre dokonalú dovolenku, aspoň v prípade Ariabelle určite.

Zdroj: www.rightmove.co.uk


Oceniť atmosféru mestečka Midhurst už stihli návštevníci z rôznych kútov sveta od domácich Britov cez Francúzov po ľudí zo zámoria. Obzvlášť sa to týka tých, ktorí mali možnosť bývať vo vile Ariabelle. Práve tá im odhalila pravú tvár pobytu plného luxusu a relaxu v tradičnom prostredí anglického pobrežia.

Zdroj: www.uniquehomestay.com 


Dovolenkový raj s maximálnym nadštandardom

 

Príbeh Ariabelle sa začal písať v polovici 19. storočia, kedy ju postavili podľa vzoru letných francúzskych zámočkov. Po tom, čo ju vlastnilo viacero majiteľov a slúžila na rôzne účely, sa stala letným dovolenkovým sídlom určeným na luxusné pobyty v lokalite. Plány súčasného majiteľa spraviť z rezidencie obľúbené miesto pre turistov z celého sveta sa ihneď osvedčili a Ariabelle má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu.

Zdroj: www.rightmove.co.uk 


Týždenná dovolenka za 15 000 až 20 000 libier

 

Jedna z najlepších rezidencií v západnej časti Sussexu bola vyťažená celé leto, no o nič menší záujem o ňu nie je ani po skončení prázdnin. Dôvodom je mierny pokles ceny, ktorú majiteľ za prenájom nádhernej usadlosti pýta. Podľa aktuálnej ponuky je za týždenný pobyt potrebné zaplatiť od 15 do 20 000 libier, no ako pri všetkých ubytovacích zariadeniach, zákazníci sa môžu skúsiť dohodnúť.

Zdroj: housepartnership.co.uk 


Vila Ariabelle, v ktorej sa môže ubytovať  až 14 ľudí naraz (11 dospelých + 3 deti), ponúka hosťom maximálny komfort. Súčasťou rezidencie je tenisový kurt, posilňovňa, vnútorný bazén, bar, terasa na grilovanie aj veľký pozemok s typickou zámockou úpravou.

Zdroj: www.uniquehomestay.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: www.rightmove.co.uk, www.uniquehomestay.com, housepartnership.co.uk