Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Letný seriál o dovolenkových hitoch (5. časť) – Farebný hotel na Waikiki

Napísal Róbert Bosák, 19.08.2018

V 5. časti letných dovolenkových hitov zavítame až na ďaleký Havaj. Americký raj totiž láka turistov na viacero jedinečných miest vrátane unikátne zariadených hotelov. K tým sa zaradil aj zrekonštruovaný hotel Shoreline situovaný na najslávnejšej havajskej pláži.

Zdroj: www.archipanic.com 


Hotel Shoreline na Waikiki bol podľa mnohých turistov pýchou havajského hotelierstva už pred svojou renováciou. Po nej si túto pozíciu zrejme definitívne upevní, pretože jeho nová podoba pôsobí ešte príťažlivejšie. Samozrejme, len ak ste milovníkom farieb a prichádzate na Havaj kvôli harmónii, rozmanitosti a pozitívnej energii, ktorú môžete načerpať aj v takomto netradičnom ubytovacom zariadení.

Zdroj: www.booking.com 


Farebné kombinácie v tropickom štýle

 

Pri pohľade na hotel zvonku by ste len ťažko očakávali takú dokonalú a všadeprítomnú hru s farbami, aká je v jednotlivých priestoroch. Po vstupe do objektu vás však okamžite strhnú vibrácie výrazných farebných akcentov. Dizajnéri vsadili na najpestrejšie kombinácie, v rámci ktorých nevyužili len rozmanitosť žiarivých odtieňov, ale aj typické tropické vzory, napríklad palmy, listy či imitácie morských plodov, ktoré sú na recepcii, v izbách aj po chodbách.

Zdroj: www.expedia.com


Každé poschodie v odlišnom prevedení

 

Návrh renovácie hotela sa prepracoval do posledných detailov, vďaka čomu má výsledok prilákať ešte viac hostí. Možno aj preto, že zvolené kombinácie farieb nie sú v priestoroch objektu aplikované len tak. Autori originálneho dizajnu vsadili na prepracovanú dispozíciu, ktorá má na každom poschodí inú tvár a iné zladenie. Zvolenému štýlu vládnu 3 hlavné prevedenia, a to kanárikovo žlté, modré v znamení oceánu a ružové pripomínajúce ibištek.

Zdroj: www.havaiimagazine.com 


Zopár izieb aj v monotónnejšom duchu

 

Ďalším plusom hotela je možnosť ubytovať sa aj v izbe, kde sa to nehemží pestrofarebnými kombináciami. Majitelia hotela mysleli aj na návštevníkov, ktorí si chcú užiť pobyt v menej extravagantnom duchu, a pripravili pre nich izby s klasickou vizážou, akú poznáme z ďalších hotelov na známej havajskej pláži.

Zdroj: www.thegoforever.com 


Nápad zariadiť hotel v znamení najpestrejších variácií priniesol okamžitú pozitívnu spätnú väzbu. Vedenie spoločnosti, ktorá Shoreline prevádzkuje, potvrdila rastúci dopyt turistov, takže myšlienka premeniť objekt na dizajnérsky klenot zabrala. Kto chce okúsiť atmosféru slnečného Waikiki a užívať si horúce havajské noci v náruči farieb od výmyslu sveta, pre toho je k dispozícii 135 vkusne zariadených izieb s cenou od 140 € za noc.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.interiordesign.net, www.archipanic.com, www.booking.com, www.expedia.com, www.havaiimagazine.com, www.thegoforever.com