Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Letný seriál o dovolenkových hitoch (3. časť) – Motýlia vila na Sardínii

Napísal Róbert Bosák, 02.08.2018

Teploty už máme ako v Stredomorí, no ešte tomu chýba šumenie vĺn a prechádzky po pláži. Za tými musíme vycestovať na juh, napríklad do Sardínie, kde si turisti užívajú leto v jeho najkrajšej podobe, trebárs aj v novej dovolenkovej rezidencii v Porto Cervo.

Zdroj: www.exclusivesparetreats.com 


Slnečnej Sardínii nechýba nič, čo má krajina otvárajúca náruč turistom ponúknuť. Jedinečnú atmosféru, kultúrne podujatia a kvalitné služby nájdeme na každom kroku a inak to nie je ani v obľúbenom letovisku Porto Cervo. To umožňuje turistom prichádzajúcim za odpočinkom pri mori komfortný pobyt v nadštandardných objektoch, medzi ktorými sa vymyká Villa Ada, známa ako „motýlia vila“ prístupná turistom hľadajúcim luxusné krátkodobé ubytovanie.

Zdroj: www.patdesign.it


Zo starého domu luxusná rezidencia

 

Projekt „motýlej vily“ zo spomínaného letoviska je skvelým príkladom, ako dokáže nápaditá renovácia oživiť aj staré, ničím výnimočné domy. V tomto prípade si architekti dali záležať na každom detaile a výsledkom ich práce je vkusné a nadčasové dielo. Rezidencia totiž nie je len priestranná, komfortná a prepracovaná po dispozičnej stránke. Za zmienku stojí jej netradičný vzhľad a poloha splývajúca s okolitým prostredím zaisťujúca dostatok súkromia.

Zdroj: www.portocervoonline.com 


Projekt Villa Ada v niekoľkých číslach:

 

- v rezidencii sa môže ubytovať 13 ľudí naraz

- výmera obytnej plochy dosahuje až 350 m2

- okolitý pozemok sa rozprestiera na ploche 7 000 m2

- súčasťou vily je 20-metrový bazén so slanou vodou

- ubytovanie je možné v 7 spálňach so 7 kúpeľňami

Zdroj: clipgoo.com


Dovolenková rezidencia na prenájom

 

Luxusné ubytovanie s nadštandardným vybavením a obrovským okolitým pozemkom, aj taký zážitok poskytne vynovená rezidencia v slnečnej lokalite Porto Cervo. Majiteľ ju začal hneď po ukončení rekonštrukcie prenajímať ako dovolenkové sídlo, takže objekt si počas tohto leta odkrúca premiéru. Pri pohľade naň je jasné, že voľné miesto v ňom tak skoro nebude, veď kto by si nechcel užívať krásy Sardínie na takomto mieste?

Zdroj: www.leotrippi.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: www.exclusivesparetreats.com, www.portocervoonline.com, www.patdesign.it, clipgoo.com, www.leotrippi.com