Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ľadový hotel pri polárnom kruhu má opäť otvorené

Napísal Róbert Bosák, 23.12.2020

Na otvorenie jedného z „najsezónnejších“ hotelov sveta sa čakalo pár mesiacov. Reč je o preslávenom ubytovacom zariadení IceHotel. Ten už tradične otvára svoje brány vždy pred Vianocami, aby ich po skončení zimy opäť zavrel.

Zdroj: www.icehotel.com


Zatvorenie hotela po skončení zimy nemôžeme brať doslovne. V tomto prípade sa totiž jedná skôr o roztopenie celého ubytovacieho zariadenia. IceHotel, ktorý sa každý rok otvára v malej švédskej dedinke Jukkasjärvi neďaleko mestečka Kiruna, je totiž celý z ľadu a snehu. Inak tomu nie je ani tento rok, kedy znovu ponúka ubytovanie v umelecky spracovaných ľadových izbách.

Zdroj: www.icehotel.com 


V zajatí ľadu a snehu

 

Je to už 31. sezóna, čo IceHotel umožňuje okúsiť život neďaleko polárneho kruhu v niektorej zo svojich originálnych hotelových izieb. Tie sú plné skutočného ľadu a snehu, ktorý je vôbec jediným „stavebným“ materiálom celého hotelového zariadenia. Práve to spôsobuje, že objekt je funkčný iba niekoľko týždňov, kým sa celý neroztopí.

Zdroj: www.icehotel.com 


Každý rok nové izby

 

Každoročné roztopenie hotela sa hneď po prvých sezónach ukázalo ako obrovské plus. Autori nápadu totiž môžu prísť každý rok s celkom novou podobou jednotlivých izieb. To sa stalo aj pred tohtoročným otvorením, ktorému predchádzalo stretnutie najlepších svetových umelcov vo svojom obore. Tí pripravili 12 štýlových ľadových izieb v kreatívnych prevedeniach, takže ubytovaní hostia sa môžu opäť tešiť na poriadny kus ľadového umenia.

Zdroj: www.icehotel.com 


Pandemická novinka

 

Nad tohtoročným otvorením hotela ešte nedávno visel otáznik. Pretrvávajúca pandémia však majiteľom plány neskrížila, aspoň tak to vyzerá na základe pribúdajúcich rezervácií. Situáciu s pandémiou dokonca využili na zavedenie aktuálnej novinky, ktorou je možnosť dostať sa do hotela prostredníctvom virtuálnej reality. Záujemcom na to stačí kvalitne vybavený smartfón. Navyše, on-line prehliadka hotela je úplne zadarmo.

Zdroj: www.icehotel.com 


Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.icehotel.com

Zdroj foto: www.icehotel.com