Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Konferencia Real Estate Market pokračuje 12.ročníkom

Napísal Róbert Bosák, 13.04.2016

Mnohé z realitných konferencií si vybudovali svoju tradíciu a už niekoľko rokov v rade dokážu priťahovať elitu z realitnej brandže. Patrí k nim aj udalosť Real Estate Market 2016, ktorá štartuje už zajtra.  

 

Profesionáli z oblasti realít sa po roku opäť stretnú na prestížnej odbornej konferencii Real Estate Market 2016. Tá bude aj tento rok hostiť viacerých predstaviteľov realitného trhu a iných príbuzných sektorov, ktorí sa opäť stretnú za účelom vytvorenia prínosnej diskusie o aktuálnych otázkach spojených so súčasným dianím.

 

Konferencia venovaná developmentu a investíciám

 

Priestory bratislavského Austria Trend Hotelu budú zajtra plné zástupcov developerských, stavebných a realitných spoločností. Priebeh spomínanej konferencie má totiž súvis s témou developmentu a investícií, čo samozrejme priláka mnohých odborníkov venujúcich sa tejto oblasti.

 

Aktuálne témy celodenného podujatia :

 

1. Rezidenčný trh

2. Novinky realitného práva

3. Boom v logistike a industriálnych nehnuteľnostiach

4. Kancelársky trh

 

12.ročník v rade

 

Organizátori konferencie Real Estate Market nie sú žiadnymi nováčikmi a možnosť pripraviť takúto vyhľadávanú udalosť majú po niekoľkýkrát za sebou. Prvýkrát zorganizovali podujatie s týmto názvom v roku 2005, no už pri svojom debute ukázali, že dokážu priniesť konferencii skutočnú úroveň. Po 12 rokoch napredovania sa teda autori projektu pripravili na ďalší ročník a prestížna udalosť sa v zajtrajších ranných hodinách môže začať.

 

Real Estate Market s bohatým programom  

 

Pripravený program konferencie je dosť pestrý, takže začať treba čím skôr. Organizátori sa dohodli, že podujatie sa spustí registráciou o 8:30, pričom po krátkej rannej kávičke sa už o pol desiatej prejde k prvému bloku „Rezidenčný trh.“ Pomaly sa bude pokračovať s ďalšími troma tematickými blokmi, medzi ktorými bude prestávka na kávu a jedlo. Záver podujatia sa odhaduje na 16:00, pričom tých niekoľko hodín by malo úplne stačiť na obohacujúci program.  

 

Novinky v oblasti developmentu a realitných investícií na Slovensku dostanú zajtra obrovský priestor. Predstavitelia realitného trhu spoločne so zástupcami samospráv si na nich vyhradia celý deň, počas ktorého sa môžu dopracovať k viacerým riešeniam potrebným pre lepší vývoj na trhu. Real Estate Market teda o pár hodín otvára svoje brány už po 12-krát a realitný trh má ďalšiu šancu ako využiť spojenie skúseností a odbornosti vo svoj prospech.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : stavebne-forum.sk

Foto : stavebne-forum.sk