Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Kolekcia svietidiel z pečiva

Napísal Róbert Bosák, 15.07.2022

Pečivo už dávno neslúži len na jedenie. Japonská dizajnérka našla spôsob, ako z neho  urobiť elegantný bytový doplnok. Poslúžila jej na to obyčajná bageta, ktorú premenila na lampu. Tým sa začal písať príbeh unikátnej kolekcie svietidiel.

Pampshade, Zdroj: yukitomorita.com


Kolekcia Pampshade, ako je nazvaná séria svietidiel z pečiva, je dielom japonskej dizajnérky Yukiko Morita. Tá vyrába originálne lampy do interiérov už od roku 2016. Obrovský úspech zaznamenala hneď so svojím prvým dielom, ktorým bola svietiaca bageta. Po nej prišli na rad ďalšie modely, ktoré postupne rozširovali neobvyklú kolekciu.

Pampshade, Zdroj: yukitomorita.com

 

Dizajnové pečivo, ktoré osvetlí interiér

 

Tajomstvom úspechu kolekcie Pampshade je inštalácia špeciálneho elektronického systému do bežného pečiva. To sa riadne upečie a po vychladení sa do jeho vnútornej časti nainštaluje tento elektronický systém. Vďaka použitým technológiám začne následne svietiť rovnako ako bežné interiérové svietidlá. Inštalácia svietiacej časti do vnútra bagety alebo iného pečiva sa postará o príjemné tlmené svetlo, ktoré nie je príliš silné. Vďaka tomu sa hodí aj k odpočinku. Zároveň zvýrazní dizajn lampy a vyzdvihne nedocenené pekárske umenie.

Pampshade, Zdroj: yukitomorita.com

 

Kolekciu dopĺňajú nové druhy pečiva

 

Záujemcovia o kúpu unikátneho svietidla si môžu vybrať z niekoľkých dostupných modelov. Yukiko Morita si po úspechu prvého modelu z bagety založila vlastnú značku zameranú na výrobu svietidiel tohto typu. Portfólio postupne rozšírila o nové modely vyrobené z toastov, chlebov či pletencov. Na výber sú stolné aj nástenné lampy navrhnuté v rôznych prevedeniach odlišujúcich sa tvarom alebo veľkosťou. Vzhľadom na rastúci dopyt po týchto svietidlách by sa ich ponuka mala naďalej rozširovať.

Pampshade, Zdroj: yukitomorita.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: yukikomorita.com

Zdroj foto: yukitomorita.com