Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Kolárovo má nový náučný chodník

Napísal Róbert Bosák, 10.04.2023

Pestrý zoznam náučných chodníkov na Slovensku sa tesne pred Veľkou nocou rozšíril o ďalšiu trasu. Najnovším prírastkom na slovenskej turistickej mape je náučný chodník v Kolárove.


Malé mesto v Komárňanskom okrese je známe vodným mlynom na brehoch mŕtveho ramena Malého Dunaja. Ten je už niekoľko rokov národnou kultúrnou pamiatkou, ktorá nemá núdzu o slušnú návštevnosť. Od minulého týždňa je jednou zo zastávok nového náučného chodníka, ktorý má prispieť k vyššej návštevnosti Kolárova a jeho najbližšieho okolia.

Zdroj: kudyznudy.cz

 

Chodník s dĺžkou 1,8 km má 8 tabúľ

 

Náučný chodník Lodný mlyn a jeho okolie ponúka možnosť dobrej prechádzky obohatenej o cenné poznatky. Trasa s 8 zastávkami pri 8 informačných tabuliach má celkovú dĺžku 1,8 km. Každá tabuľa ponúka popisy s informáciami o prírodno-kultúrnom dedičstve tejto časti Žitného ostrova v 3 jazykoch. Okrem slovenčiny sú napísané aj v angličtine a maďarčine.

 

Jedna zastávka aj pri vodnom mlyne

 

1,8-kilometrová trasa prevedie návštevníkov prírodou v okrajových častiach Kolárova a jeho najbližšom okolí. Časť náučného chodníka prechádza územím polostrova, ktorý obmýva Váh a Malý Dunaj. Prírode v tejto lokalite sa detailne venujú tabule vodné ekosystémy stojacich vôd a mŕtve rameno Malého Dunaja. V okolí mŕtveho ramena nechýba zastávka pri mlyne. Technická pamiatka je poslednou replikou lodných plávajúcich mlynov na Slovensku.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: kudyznudy.cz