Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Kaufland u nás otvoril ďalšie 2 predajne

Napísal Róbert Bosák, 30.11.2018

Zahraničné obchodné reťazce u nás naďalej rozširujú svoje predajné siete. Po novom sa s otvorením nových prevádzok prihlásil Kaufland, ktorý stihol v novembri „spojazdniť“ hneď 2 predajne.

 

2 nové predajne v predvianočnej sezóne

 

K otvoreniu prišlo v ten najlepší možný čas. Začínajúca predvianočná sezóna je totiž známa nákupnou horúčkou, ktorej výsledkom zvyknú byť najvyššie tržby v roku. Obzvlášť to platí v mestách, kde otvárajú prevádzky reťazcov, ktoré tam doposiaľ neboli. Takýmto prípadom je aj Považská Bystrica, kde doteraz Kaufland chýbal. Odhady však hovoria o slušných tržbách aj v prípade nového Kauflandu v Trnave, ktorý je už druhou prevádzkou tejto značky v meste.  

 

Rozširovanie siete prišlo po ročnej pauze

 

Na nové prevádzky Kauflandu sme nečakali príliš dlho. Prestávka pri rozširovaní slovenskej siete pobočiek trvala len rok. Naposledy sa pozornosť spotrebiteľov navštevujúcich nemecký reťazec sústredila na Bratislavu, konkrétne na miestne obchodné centrum Avion. Práve tam otvorili nový Kaufland, ktorý nahradil zrušenú prevádzku Hypernovy. Tým sa zároveň doplnil zoznam predajní patriacich do tejto siete, ktoré v hlavnom meste nájdeme. Bratislava a Košice sú totiž lokalitami, kde sídlia hneď viac ako 2 predajne. 

 

Expanzia Kauflandu na Slovensku nie je ani zďaleka ukončená. Už budúci rok by sa mohli otvoriť ďalšie predajne, ktoré rozšíria pestrý zoznam tunajších prevádzok. Ešte predtým sú však na rade ostatné reťazce, najmä Lidl, ktorý má v snahe konkurovať takisto veľké plány.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.wiadomoscihandlowe.pl