Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Kartónový nábytok prekvapí kvalitou a komfortom

Napísal Róbert Bosák, 03.12.2015

Výrobcovia nábytku stále experimentujú a výsledkom ich práce je výroba modelov z rôznych materiálov. Použitie niektorých sa javí ako šialený nápad, no o to viac ho zákazníci privítajú pozitívne.

 

Spoločnosti zamerané na výrobu a následný predaj nábytkových zostáv nám prinášajú rôzne netradičné materiály. Už dávnejšie sme vám ukázali multifunkčnosť paliet, ktoré môžu byť skvelým príkladom ako zužitkovať tento materiál k zhotoveniu komfortných a elegantných nábytkových zostáv. Výrobcovia však zašli ešte ďalej a na spracovanie moderných modelov začali využívať kartón.

Zdroj: www.mt-nabytok.sk

 

Kartón v nábytkárstve

 

Pri pohľade na starý použitý kartón asi zapochybujete o jeho schopnosti ponúknuť vhodné podmienky na zhotovenie kvalitného a estetického nábytku v modernom štýle. Možno budete rozmýšľať, ako môže kus papiera nahradiť kožu, vzácne textílie alebo exotické materiály ako ratan či bambus. Pri správnom postupe a dodržiavaní istých pravidiel spracovania je možné všetko, čo nám dáva správny predpoklad na flexibilné využitie kartónu aj v nábytkárstve. 

Zdroj: www.hranipex.sk

 

Lacná a rýchla výroba

 

Popularita kartónového nábytku by nikdy nerástla, ak by tento netypický materiál neponúkal nízku cenu. V podstate neexistuje žiadny lacnejší variant, takže motivácia veľkého množstva zákazníkov je pochopiteľná. Kartónová posteľ sa dá kúpiť za pár desiatok eur a ceny stoličiek idú ešte nižšie. Navyše, nezabúdajme na samotný čas výroby nábytku, ktorý nepotrvá dlhšie ako pár hodín.

 

Rátajte s vysokou nosnosťou

 

Najčastejšie otázky okolo výroby kartónového nábytku sa spájajú s nosnosťou. Tento materiál je ľahký a zákazníci bez vlastnej skúsenosti s jeho využitím nechápu, ako môže uniesť ľudskú váhu. Odpoveď prinášajú výrobcovia, ktorí prišli s istými pravidlami a pokiaľ sa pri výrobe dodržiavajú, potom je kartónový nábytok schopný uniesť aj veľkú váhu. Pri posteliach sa napríklad hovorí o nosnosti do jednej tony, takže pokojne sa na nej vyspíte viacerí. 

Zdroj: www.tchibo.cz

 

Výhody kartónového nábytku sú jasné, čo nám dáva možnosť skúsiť tento druh zariadenia aj v našich domácnostiach. Bez osobného využívania týchto produktov snáď ani neuveríme, že tento materiál môže byť kvalitným a trvácnym. Podľa ohlasov spokojných zákazníkov však všetko nasvedčuje tomu, že nie je to len cena a jednoduchý spôsob výroby, ktorý robí kartón obľúbeným, ale skutočne ide o materiál ponúkajúci vysokú kvalitu a plnohodnotný komfort.    

 

Text : Róbert Bosák

Foto : mt-nabytok.sk, hranipex.sk, tchibo.cz